diversion F satan varmı arkadaş 
Tekrar Merhaba arkadaşlar
Bugün teslim aldığım XJ6 Diversion'ımla ben de klübe katılmış bulunuyorum
http://i49.tinypic.com/zixapj.jpg
Resimde küçük kardeş YBR125 ile yeni XJ6 Diversion'ı görebilirsiniz.
Motoru alınca ilk yakıt ikmali ve ilk heyecan için kısa bir tura çıktım. Motoru kullanmak gerçekten çok keyifli ve çok rahat. Henüz pek bir yol alamadım 7 km falan gezdim sanırım beni rahatsız eden bir şey oldu. Bir süre süratli (50-80 kmh) bir şekilde dolaştıktan sonra oturduğum siteye girip site etrafındaki yolda yavaşça 20 ile gezmeye başladım. Sonra altımda tatlı bir sıcaklık hissettim. Önce otomatik devreye giren sele ısıtmasızannettiğim şey aslında motorun ve eksozun sıcağıymış. Hava 13 derece rüzgar yok düşük süratte veya durunca motorun harareti gerçekten hissediliyor. Motordan inip seleye dokunduğumda selenin de bariz ısındığını fark ettim. Bu normal mi ? Çok fazla motor tecrübem yok ama genel olarak büyük ccli bazı motorların özellikle yazın böyle bir ısınma problemi olduğuna dair şeyler okumuştum forumlardan ama bana şimdiden bu sıcak fazla geldi
Ben çanta taktırmak için servise gittiğim de bir sorucam.
Tekrar Merhaba arkadaşlar
Bugün teslim aldığım XJ6 Diversion'ımla ben de klübe katılmış bulunuyorum
http://i49.tinypic.com/zixapj.jpg
Resimde küçük kardeş YBR125 ile yeni XJ6 Diversion'ı görebilirsiniz.
Motoru alınca ilk yakıt ikmali ve ilk heyecan için kısa bir tura çıktım. Motoru kullanmak gerçekten çok keyifli ve çok rahat. Henüz pek bir yol alamadım 7 km falan gezdim sanırım beni rahatsız eden bir şey oldu. Bir süre süratli (50-80 kmh) bir şekilde dolaştıktan sonra oturduğum siteye girip site etrafındaki yolda yavaşça 20 ile gezmeye başladım. Sonra altımda tatlı bir sıcaklık hissettim. Önce otomatik devreye giren sele ısıtmasızannettiğim şey aslında motorun ve eksozun sıcağıymış. Hava 13 derece rüzgar yok düşük süratte veya durunca motorun harareti gerçekten hissediliyor. Motordan inip seleye dokunduğumda selenin de bariz ısındığını fark ettim. Bu normal mi ? Çok fazla motor tecrübem yok ama genel olarak büyük ccli bazı motorların özellikle yazın böyle bir ısınma problemi olduğuna dair şeyler okumuştum forumlardan ama bana şimdiden bu sıcak fazla geldi
Ben çanta taktırmak için servise gittiğim de bir sorucam.
XJ6N'in ABS'lisini getirmişler, XJ6 Diversion F'in niye ABS'lisini getirmiyorlar. Niye böyle ilginçlikler yapıyorlar :silent:. Güzelim motoru elemek zorunda kaldım.
Fuarda sordum zaten, 2013'te ABS'lisi yok. Gerçi şimdi biraz araştırdım, aynı durum İngiltere'de de var, ilginç.
http://www.bennetts.co.uk/bikesocia...iews/yamaha/xj6-diversion-f-abs/#.UTnCtBz-F8E
"For 2013 the XJ6 Diversion F ABS will not be available, although the naked version will carry ABS."
yokmu bi diversion satanşeytan diyor uraş 2013 füme F al renk jant on numara olmuş
![]()
aynen haklısın geçen ay cok uygun 2 tane vardı bende para yoktu şimdi bende para var motor yokseytan işte.. abi biz boyle talep ettikce ikinci el fiyati sifirdan pahali olacak gibi![]()
adam gibi satılık naked yokki alıp resimleyelim sıfırını peşine kaça bırakırlar bi konusucamXj6 Naked alan yokmu ??? resimm paylaşsa biraz motordan bahsetsee ???
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama arkadaşınızın eğitime ihtiyacı var
Hacı sorması ayıp nerede eğitmensin? Bu kanıya nereden vardın?