Yamaha Xj6 Alçaltma?

Arkadaşlar boy 1.67 xj6(naked)alacağım ancak sele 785mm olmasına rağmen parmak uçlarında duruyorum, motoru geriye çekemiyorum.
Sorum ön-arka amortisörleri indirebilirmiyiz arkadan 5 cm yeterli olur.

1.67 ile 215 kg bide motor alçaltma olsa bile zorlar be hocam gsr 600 felan bakın daha alçak hafif motorlara bakın

Eğer sele kalınsa sele traşlatabilirsin daha alçak yapabilirsin ya da özel jel sele alabilirsin birkaç cm farkediyor diye biliyorum ama pahalı.

Kullanamazsın demiyorum ama naked ve haşarı bir motorsiklettir. Ani durmalarda ve bozuk zemin ya da dar dönüşlerde sıkıntı yaşayabilirsin. O motoru sağa sola yorgun anında yatırdınmı kaldırmak akla zarardır bilesin.

Arkadaşım google a XJ6 Lowering Kit yazman yeterli, ilan bulabilirsen yardımcı olurum . Alçaltma kiti diye geçer ben suzuki drz 400sm ye yapmıştım alt ana kulak taşıyıcılara takılıyor hiç bir zararı vs yoktur.

örn http://www.lustracing.co.uk/suspension/yamaha-xj6-lowering-kits.html

aquarist4
Ne tür sıkıntılar yaşadınız yokuş vb.

YouSuffer
Araba gibi ilerlerim trafikte aralara girmiyorum o konuda söylüyorsanız sorun olmaz ağırlığın diye düşünüyorum.

aquarist4
Bende tam olarak öyle bir motor istiyorum çok hareketliyimdir , Ankara da yokuş ve çukurlar çok fazla.

ckara
4cm yeterli olur sanırım, türkiyede bulabileceğim bir yer var mı?

Ayrıca bunun ismi nedir?
http://www.hayabusa.org/forum/attac...acked-out-murdered-out-busa-pics-dsc00530.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şunu buldum

uyuz ipadde yapıştıramafım linki

elle yazıyorum lustracing.co.uk

Genelde kubacı tayfa yapıyor yani apaçiler amortisörleri alçaltıyor kolay bir işlem yaptırırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar