Yamaha Xenter 150 vs. Honda PCX 150

Merhabalar,
Geçen sene aldığım Yamaha D'elight motorumu sattım, daha da büyütmeye karar verdim. Yamaha Xenter ve Honda PCX modelleri arasında kaldım. Sizce fiyat-performans ve yakıt tüketimi konusunda hangisini tercih etmeliyim ? Veya sizin de önerebileceğiniz modeller var mıdır ?

Xenter heybetıyle lastiklerinin boyutuyla pcx i döver.
Yakıt tüketimine bişey diyemem ama her tarafı kalıtedır bunu net söyleyebilirim.
Zaten yamahadakı pcx Rakibi yeni nmax Xenter değil.
Imkan varsa Xenter almalı.

Merhabalar,
Öncelikle bu konuda size yardımcı olabilmemiz için, boyunuz, kilonuz, artçılı kullanıp kullanmayacağınız
ayrıca motosikletinizi kullanacağınız mesafe aralıkları gibi bilgileri de belitmelisiniz..
Ben şahsen boyunuz ve kilonuz fazla değilse 150 PCX Hondayı her türlü önerebilirim size..
Saygılar..

Bence tasarım, şıklık, teknoloji, yakıt, herşeyiyle pcx 150 1 adım değil 5 adım önde yamaha'dan. Tabiki bunlar göreceli kavramlar. Seçiminizin sizin için hayırlı olması dileğiyle.

Merhabalar,
Öncelikle bu konuda size yardımcı olabilmemiz için, boyunuz, kilonuz, artçılı kullanıp kullanmayacağınız
ayrıca motosikletinizi kullanacağınız mesafe aralıkları gibi bilgileri de belitmelisiniz..
Ben şahsen boyunuz ve kilonuz fazla değilse 150 PCX Hondayı her türlü önerebilirim size..
Saygılar..

185 boy 95 kiloyum, artçım sürekli olmuyor bazen tek bazen artçıyla kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar