23 bin km gidebildiyseniz çok çok iyi. Aslında bu lastikler bence güzel fakat Isınana kadar çok dikkatli olmak gerekiyor Isindiktan sonra ver kontrayi gir viraj a. Wr125x in orjinal lastikleri de sport Demon.
Geçen hafta 350km lik bir geziye çıktık tek kişi biraz tempolu sürüş 3.7 lt yakti
E - TEKİN aslında bu lastikler hatalı ama şu da var; Benim motor sadece giderken güneş gördü hep. park halinde hep gölge yerlere koydum

yani biraz da güneşten sanırım lastikler çatlıyor. ben lastiklerden hiç şikayetçi olmadım ( pirelli ) ama herkezin tavsiyesi üzerine city grip taktırdım ama ben memnun değilim. bana pirelli daha çok güven veriyordu. Ben zaten yağmurda binmediğim için kuru havalarda çok iyiydi pirelli. Lastikçiden pirelli takmasını istedim hatta tekrar ama ikna edemedim

hatalı olmasını bilmeme rağmen bana yinede 2 yıl rahat gidiyordu. bakalım bu lastikler nasıl olacak ama 1000 km lik deneyimim var daha bu lastiklerle belki alışırım. Ama şu var sanki her an bir şeyler batacak gibi geliyor. inşallah bu kadar yumuşak lastik bizim yollarda kolay çivi almaz ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Birde xcity şikayetleri üzerine genel bir yazı yazmak istedim.
2013 yılı 21 Haziran çıkışlı motorumla şu ana kadar 23500 km yaptım. Bana şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Bu şikayetlerin tamamen kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Servis bakımlarını 50 km bile geçirmedim.. (1000 - 4000 - 7000 - 10000 - 13000 - 16000 - 20000 servis 20 binde gel dediği için arada 1000 km lik fark oluyor )
Mesela daha hala fren balataları değişmedi ( 4 binde balata değiştirenleri hayretle dinliyorum ) ve daha 3 bin km arka balatanın gideceğini söyledi servis. önden bahsetmedi bile

Mesela kontağı açtığında ışıkların sönmesini beklemeden hiç bir zaman çalıştırmadım. Böyle yapmazsam zamanla arıza çıkaracağı söylendi servis tarafından ( ilk aldığımda söylendi )
Yani en ufak detaylara kadar dikkatli binilirse her motor sorunsuzdur kanımca. ( Kronik arıza varsa bilemem )
Uzun yolda inanılmaz konforlu şehir içi zaten sorun yok. Devamlı eşimle gezdiğim için kendisinden hiç şikayet duymadım. Şu bir gerçek amortisörler biraz sert. onun dışında herkezin şikayet ettiği orjinal lastiklere rağmen mükemmel bir motor.
Tabi kimileri bu kadar inceleme tadını çıkar diyor. Ben zaten tadını çıkarıyorum tadını çıkar demek illa hor kullanmak anlamına gelmiyor. ben yol müsaitken eşimle 140 km ye bile çıktım yani motor ne istiyorsa hakkını verdim

Bir gün serviste iken motor bakmaya gelen bir çift benim motoru 0 motor gibi incelediler 20 aylık dediğim zaman şaşırdılar sıfırları bu kadar temiz değil dediler

Arkadaşlar motorunuzu sevin ve ona iyi bakın..
Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..