Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taş gibi makine hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Bence de en güzel renk satürn gri.Topcase siparişi verdim. Gri renk kapaklı olanından. 2 haftaya kadar gelecekmiş.hayırlı uğurlu olsun acemi60 kazasız belasız bin arkadaşım ,benim motorun aynısından almışsın bu renk çok güzelyada bana öyle geliyor (kuzguna yavrusu şahin görünürmüş ) hazır motoliz den almışken arkaya birtane orjinal çanta alsaydın keşke en ucuz oradaydı ben 300tl ye almıştım
Çok iyi bir tüketim miktarı. Önceki motorumda (CBF150) son tüketim ölçümüm 3.2 LT idi. Neredeyse aynı. 110 km/h üzeri hızlarda ne kadar yaktığını merak ediyorum. Birde otobanda motosikleti üzmeden uzun süre 120-130 km/h sabit gidermi onu merak ediyorum. Rodajda olduğum için bir süre bu bilgiyi öğrenme şansım olmayacak.en son tüketim raporumu vereyim ortalama 80-110 arası sürat ile şehirler arası 165km 5.47lt benzin ile ortalama tüketim 100km de 3.34lt
Tolga Bey, merhaba ;
Benim size bir sorum olacak.Hayatımda bir çok motorsiklet kullandım .Fakat insan kullanmadan bir motorsikletin nasıl olduğunu anlayamıyor yada sormadan bilgi sahibi olamıyor.Yine motorsiklet almak için içim kıpır kıpır olmaya başladı.Şuan işimi görmesi açısından scooter almayı istiyorum.Ufak bir araştırmadan sonra Honda PSI 150 ve Aprilia Scarabeo 200 ie arasında kaldım.Aradaki f,yat farkı önemsenecek kadar değil.Bu yüzden en uygun tercihi yapmak istiyorum.Şuan Yamaha Xcity almışsınız motorunuzu satıp .Aprilia Scarabeo yu ilan verdikten kısa bir sürede ve istediğiniz fiyata satabildiniz mi?Çünkü 1 sene sonra durumum el verirse büyütmek isteyebilirim.Daha önce 2005 senesinde yamaha majesty 400 almıştım.O zaman bu motorsiklette genel bir beyin problemi olmuştu ve gaz kapatınca stop ediyordu.Tamamen beyin problemiymiş.Mesela bunun için yaklaşık 3 ay parça bekledim.Parça sorunu çok vardı.Aprilianın kronik sorunu varmıydı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
motorunuz rodajı tamamladıktan sonra rahatlıkla devamlı 120km civarında gider ama benzin tüketimi ne olur bilemiyorum,tahminim 3,7-3,8lt görür gibi geliyor.Çok iyi bir tüketim miktarı. Önceki motorumda (CBF150) son tüketim ölçümüm 3.2 LT idi. Neredeyse aynı. 110 km/h üzeri hızlarda ne kadar yaktığını merak ediyorum. Birde otobanda motosikleti üzmeden uzun süre 120-130 km/h sabit gidermi onu merak ediyorum. Rodajda olduğum için bir süre bu bilgiyi öğrenme şansım olmayacak.
Merhaba
Bizim Motorlar için powerchip varmış, gücü ve torku hatırı sayılır artırıyormuş. Benim gibi motoruna yeniden aşık olmaya çalışanlar için heyecan verici bu bilgiden haberi olan var mı.
Fiyatıda 150-180 euro gibiymiş. bunlar tamamen yabancı sitelerden toplama bilgi. Türkiye de bu konuda satış yapan bir yer bilen var mı?
[yt]koESQJGIYmg[/yt]
adam jcosta varyatör ile 125cc lik orjinal xmax e rampa aşağıda olsa 150 yaptırdığını iddia ediyorbende anlamadım valla
Merhaba Tolga Bey;
Aprilia Scarabeo 200 hakkındaki verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Fakat dün öyle bir rastlantı oldu ki Sıfır Scarabeo fiyatına 2000 km de bir xcity buldum.Bende fazla düşünmeden aldım.Bundan sonra bende sizin gibi Yamaha Xcity kullanıcısı oldum.Umarım iyi bir tercih olmuştur.Detaylı bilgileri sizlerden alacağım.
Merhaba Tolga Bey;
Aprilia Scarabeo 200 hakkındaki verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Fakat dün öyle bir rastlantı oldu ki Sıfır Scarabeo fiyatına 2000 km de bir xcity buldum.Bende fazla düşünmeden aldım.Bundan sonra bende sizin gibi Yamaha Xcity kullanıcısı oldum.Umarım iyi bir tercih olmuştur.Detaylı bilgileri sizlerden alacağım.
Merhaba Tolga Bey;