yeni x-city alanlar arkadaşlar olmuyor böyle,ne foto var ne yorum var ,sizleride bekliyoruz sahneye![]()
hocam ben de senin gibi x city sahibi olucam inşallah; gaza getirdin beni
yeni x-city alanlar arkadaşlar olmuyor böyle,ne foto var ne yorum var ,sizleride bekliyoruz sahneye![]()
inşallah yunus sende izmirlisin bir yardımım olursa çekinme mesaj at elimizden geleni yaparızhocam ben de senin gibi x city sahibi olucam inşallah; gaza getirdin benibende alıcam amaa ağustos ayını beklemem lazım ancak para birikiyor o zamana kadar bakarsın izmir fuarı zamanı da fuar standında bir ihtimal bir indirim olur daha uygun bir şekilde alırım :queen:
Slm arkadaşlar ben yüklemek isterdim fotolari bir kez denedim yapamadım kopmalar yapıştir yaptım denedim
inşallah yunus sende izmirlisin bir yardımım olursa çekinme mesaj at elimizden geleni yaparız
[url]http://hizliresimyukle.com/thumb-220496.jpg[/URL]
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:31 ----------
Tolga kardeş en son yüklenen resmi ben city resmi gönderdim o logo benle alakalı değil niye bu şekilde olduki .benim emsn açık senin ileti gelmedi adres doğru eklediğine eminmisin [email protected]
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:41 ----------
[url]http://hizliresimyukle.com/thumb-220500.jpg[/URL]
Biz x-city seçtik motor kısımları sanırım aynı teker farki sele farkı birde görünüş olarak birde fiyat olarak bize city daha cazip geldi.x-max de güzel kimisi city seçer kimisi xmax artık hangisini seçersen ikiside kullanışlı sorunsuz motorlardir.yamaha sitesinden ve diğer kullanıcı yorumlarina baksan kafandaki motoru çizersin.
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
GErçeği senin bu soruna tolga arkadaş daha iyi net açıklayıcı bir cevap verebilir.kendisi hem x-max kullanmış birde tecrübeden dolayi.bu arada tolga nasıl geçti sürüşün yakıt vesaire ne durumda
SLm sen bugün baya kurtlarını dökmüşsun 530 km yapmışsin sanırım sen 1000 aştin yağ değişimine girmen lazım.artık yavaş yavaş gaz verebilirsin hatta devirlerini hepsini gör!motor sağırlaşmasinkonforu beğenmişsin nasıl performansi nasıl buldun rampa yokuş torku güzel bulabildinmi.yav şimdi birşey diyececem forumda okudum beverly 13 litre tam depo 600 km diyor.bu mümkünmü o zaman biz benzini döküyoruz
---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
3.4 tüketim yapmışsin nasıl yakıt oranı tatmin edicimi![]()
Motorumun plaka işlemleri bitmiş.
Yarın akşam teslim alacağım bir aksilik olmazsa![]()
Motorumun plaka işlemleri bitmiş.
Yarın akşam teslim alacağım bir aksilik olmazsa![]()
ben aliagada sabah veriyorum aksam aliyorum plakayihocam ne kadar sürede çıkıyor plaka ?