Severek kullandığınız makinaninizi sattınız.hayırlısı olsun kardeş peki şimdi ne almayı düşünüyorsunuz sanırım x-city düşünüyorsunuz
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Hayırlısı olsun ikinci el mi sıfır mi almayı düşünüyorsunuz.ben tahmin ettim x-city alacaginizi çünkü forum hareketlenecek deyince

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
DEnediğim xenter arka kampana 150 olduğu halde ben freni x-city den daha başarılı gördüm.şuan motorumdan memnunum ama SATArsam sadece freninden dolayi
evet konfor arayışım sonucu severek bindiğim makinemi sattım ,2012 model bir x-city sahibi oldum Allah utandırmaz inşallah
ilk fotoyu sizlerle paylaşayım salı günü daha fazla foto ve ayrıntı vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
boş duranı Allah sevmezmiş biraz paylaşım yapalım 2012 x-citynin tanıtım videosu
[yt]4S3GTT8PbrI[/yt]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
neden x-city ?sorusunu biraz cevaplıyalım derim,öncelikle 16"ön "15 geniş lastikler ve yumuşacık sele ile scooterde konforun en iyi olduğu modellerden birisi bence x-city,bunun yanında 21,5bg lik gücü 22nmlik torku sözde 300 cc olarak satılan aslında 23bg lik 24nm lik torka sahip rakipleri karşısında ezilmeden hem fiyat olarak hemde güç olarak dik duruşunu sergiliyor,plastik kalitesi ve dizayn olarak italyan kuzenlerinden hiç bir farkı yok,ve işin güzel kısımlarından biri ise yan ayaklık veya arka çanta takma için bir demire yüzlerce euroda ödemek zorunda değilsiniz

bu iki parçanın parası ile x-citynize güzel bir çanta veya güvenli sürüş işin kask ve gerekli ekipmanı alabilirsiniz,bu çok güzel şekilde dizayn edilmiş yamaha scooterinin ön camıda ayarlanabiliyor tam bir touring camı diyebileceğim ön cam boya göre 4 kademeli manuel şekilde ayarlanabiliyor boyunuz kısa ise daha aşağıya ,boyunuz uzun ise daha yukarı alarak sizi rahatsız eden rüzgarı kesebiliyorsunuz,arka lastiğin büyüklüğünden dolayı sele altının derinliği bir kaskı tam şekilde alamasa da genişlik olarak bir çok eşyanızı alabilecek büyüklükte,laptopunuzu veta montunuzu ve dizlik eldivenlerinizi buraya rahatlıkla sığdırabilirsiniz,birazda artçı koltuğundan ve peg lerden bahsedelim,tam ergonomik yumuşak koltuğu ve tam yerlerine yerleştirilmiş pegleri ile artçınızın kmlerce size duralım demeyeceğini düşünüyorum,yakıt tüketimi frenler hakkındaki görüşlerimi kullanmaya başladıkça sizlerle paylaşacağım