Yamaha X-MAX 250 ???

Herkese selamlar ;

Arkadaşlar motor camiasına yeni gireceğim ve maxi scooterlardan gücümün yetebildiği en beğendiğim motor xmax ... Piaggio X8 , X9 bi türlü sevemedim ben onları herkes onları tavsiye ediyor ama tipsizler bence ... Xmax kullananlardan görüşlerini rica ediyorum ... yakıt durumu nedir ? parça sorunu varmıdır ? konforu nasıldır ? şimdiden herkese teşekkürler ...

Ben küçük bir araştırma yamıştım x-max-250 karbüratörlü
olanları daha iyi diye duydum ve senle hem fikirim x8 ve x9 ların
tipi yamahanın ki kadar güzel değil zaten gidonların farkına bakarsan
anlarsın xmax daha oturaklı duruyo kanımca.Bu arada xmax daha ucuz.

2006 martından beri kullanıyorum,özellikle frenajı ,yol tutuşu ve konforu son derece keyifli ve ebatları itibarıyla göz dolduran bir yapısı var.Karma kullanım
larda 270 km yi görüyor 12 litreyle ama sadece uzun yolda ve kararlı giderseniz
325km yi de görüyor ve maksimum basarsanız 150 yi de yapmam demiyor.Bir
çoğunun kullandığı top-case ihtiyacı bile hissettirmeyen tam boy 2 kask ve bir sürü eşya alabilen 52 litrelik bagajı son derece yeterli.
Duyduğum kadarıyla sadece konjektör bağlantısı gevşemesine bağlı olarak
bazılarının akü problemleri yaşadığını duydum ama bende olmadı.Arka amortisörlerin 4 kademe sertlik ayarı da mevcut.Çalıştığı andan itibaren kısa huzme yanan çift ön farları gece sürüşlerinde de son derece yeterli ve etkili
performansıyla sizi yormuyor.Orta ayağı da bulunan x-max in yan ayağına bağlı
stop ettirici anahtarı da size güvenlik ve kolaylık sağlıyor .Sadece benim keşke
olsaydı dediğim devir saati ve sağ el parmağınızla stop ettireceğiniz kırmızı şalter i mevcut değil.Ama yol kompüteri sarı ışık yandıktan sonra kaç km bile gideceğinizi gösterebiliyor ve kadran aydınlatması çok egzotik amber renkli ,yani zevkle kullanabileceiğiniz bir seçenek.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasta benimde gökhan bende alalı 1o gün oldu,şunları tespit ettim,38,5 ytl benzinle 270 km gittim ,çekişi muhteşem motor sürdüğünün farkına varıyorsun
konforuna gelince sürücünün rahatetmesi için herşeyi düşünmüş yamaha,parçasorunu zaten yok,şimdiki izlenimlerim bukadar,alana hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim bütün duymak istediklerimi söylediniz :) ... aklımda acaba diye bişey kalmadı ... sanırım en mantıklı seçenek bu olacak ... tekrar teşekkür ederim ... çok yakında aranıza bir x-max li olarak döneceğim ;) ...

GKN

hasta benimde gökhan bende alalı 1o gün oldu,şunları tespit ettim,38,5 ytl benzinle 270 km gittim ,çekişi muhteşem motor sürdüğünün farkına varıyorsun
konforuna gelince sürücünün rahatetmesi için herşeyi düşünmüş yamaha,parçasorunu zaten yok,şimdiki izlenimlerim bukadar,alana hayırlı olsun.

olsun abi, sen bu hafta sonu kuşadası dönüşü bide uzun yol tecrübelerini yazarsın misler gibim olur:cat:
ümmet abime ek olarak yamahanın yaygın servislerini, diğer japonlara nazaran uygun parça fiyatlarını da eklersek oldukça tercihedilebilir bir model ortaya çıkıyor:wiinkk:

olsun abi, sen bu hafta sonu kuşadası dönüşü bide uzun yol tecrübelerini yazarsın misler gibim olur:cat:
ümmet abime ek olarak yamahanın yaygın servislerini, diğer japonlara nazaran uygun parça fiyatlarını da eklersek oldukça tercihedilebilir bir model ortaya çıkıyor:wiinkk:

yaw bende araştırıyorumda bu motoru.. şu parça olayına takıldı kafam. mesela bi normal bakıma gittiğinizde servise nekadar veriliyor. veya şöyle sorayım piaggio ve hondaya göre yedek parça fiyatları hangisi makul? bi örnek verebilirmiyiz.:queen: çok sordum galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar