Yamaha wr 250 r

Atilla abi, biraz konudışı olacak ama, Mitas extreme hakkında biraz bilgi verebilirmisin, benim'de cross arka lastik değişmesi gerek ön fena değil, ancak fiat uygun ise gelecek aylarda değişebilirim tam takkım, memnunmusun? asfaltta gezdiriyormu? yalpalanma gibi, birde araştırınca yabancı forumlarda lastik dişleri bazen kopma yarılma yapıyormuş ve fotolu raporlar yazılmış bu konuda görüşlerin lazım abi.

Carbon mitas extreme ktm de takılı.banada spesial crf kullanan bir arkadaşım önermişti.arazide oldukça memnunuz.çamurda daha rahat ettik.
ktm le asfalta çok nadir çıkıyorum.
ama kısa süre önce wr ve gasgas olarak asfalt ağırlıklı 400km yaptık.gasgas tada exreme takılı.yolun dönüş kısmını gasgas la yaptım.asfaltta sıkıntı yaşamadım.ortalama 80-90 la gittik.gezinme yalpalanma yaşamadım.ben araziciyim asfalt yorumlarımı ona göre değerlendir

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

https://www.facebook.com/video.php?v=284821251704452&set=vb.100005297377347&type=2&theater

Tam istediğim lastik abi anlaşıldı, bende cross takım ile zaten ürkerek o süratlerin biraz üzerinde seyr ediyorum asfaltta, çamur deneyiminde tamam, o halde ufak ufak biriktirmeye çalışayım.

Selamlar arkadaslar, bende mayis 2014 ten bu yana wr250r kullaniyorum, hala bir karter korumam yok, bu konuda bi calisma yapan varmi acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha Türkiye yi hiç sevmem,XT 125 R sahibi iken çektiklerimi unutmadım,ne halleri varsa görsünler işim onlara düşmez umuduyla
Wr 250 cilerin arasına ben de katıldım,bir yıldan uzun süredir dual sport bir motor almayı düşünüyordum,zamanı gelmiş ki aldım:)
motorun üzerine eklediğim extralar FMF power Core eksoz,FMF powerbomb header,Acerbis Elcik koruma,12Labs emulator,karter muhafazası.
Henüz 810 km deyiz.

Son düzenleme:
Bu motorun duruşu 2008 2009 model gibi o yüzden bende bakmıştım bunlara fakat yamaha diger modellerinde çok modern yakışıklı motor yapıyo fakat bunda biraz yakışıklılıga önem vermemiş kazasızz belasız

Yamaha Türkiye yi hiç sevmem,XT 125 R sahibi iken çektiklerimi unutmadım,ne halleri varsa görsünler işim onlara düşmez umuduyla
Wr 250 cilerin arasına ben de katıldım,bir yıldan uzun süredir dual sport bir motor almayı düşünüyordum,zamanı gelmiş ki aldım:)
motorun üzerine eklediğim extralar FMF power Core eksoz,FMF powerbomb header,Acerbis Elcik koruma,12Labs emulator,karter muhafazası.
Henüz 810 km deyiz.
[url]http://i.hizliresim.com/m6VZPY.jpg[/url]

hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela göstermesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
far hakikaten eski usul, diamond far olsa daha güzel olurdu ama dual sport bir motorda şahsen aradığım en son şey de göze hitap etmesi.

İzmit civarlarında wr250r sini inceleyebileceğim birisi varmıdır acaba almak üzereyim ama hiç incelemedim.Yada birisi detaylı açıklayabilirmi motosikleti? Arazi ve yol tecrübem ikiside çok fazla ona göre anlatabilirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim herkese keyifli sürüşler ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar