Yamaha WR 125 X toplu alalım ucuza getirelim ne dersiniz?

Ben ve bir arkadaşım birer adet yamaha wh 125x almayı düşünüyoruz fakat 8.900tl fiyatı biraz yüksek buluyoruz. Daha herhangi bir bayiye toplu alımda indirim yapıp yapmayacağını sormadık fakat yapacağını düşünüyorum sonuçta peşin alıcaz.
bu motordan almayı düşünenler varsa birlikte alalım indirim yaptırtalım ne dersiniz oluru varmı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

2012-yamaha-wr125x-eu-sports-white-studio-002_gal_full.jpg

ben daytonaya fuardan önce bakmak için gitmiştim ama mağazada yoktu fuarda bakarım dedim ordada yoktu.

Ben ve bir arkadaşım birer adet yamaha wh 125x almayı düşünüyoruz fakat 8.900tl fiyatı biraz yüksek buluyoruz. Daha herhangi bir bayiye toplu alımda indirim yapıp yapmayacağını sormadık fakat yapacağını düşünüyorum sonuçta peşin alıcaz.
bu motordan almayı düşünenler varsa birlikte alalım indirim yaptırtalım ne dersiniz oluru varmı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

http://cdn.yamaha-motor.eu/product_...r125x-eu-sports-white-studio-002_gal_full.jpg

ben varim, yakinda tr ye donus yapicam, donunce 1-2 hafta icerisinde bir motor almak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar