- Konu Yazar
Bir arkadaşımdan wr 125 x 2013 model 70bin de 95 bin TL ye almayı düşünüyorum. Motor uzun zamandır arkadasimda ve hic hor kullanmıyor. Motoru yenilenmedi elimde patlar mi yada çok masraf çıkarır mı?
Ortalama kaç km götürür motoru? Ve şehir içi ve arazi karışık kullanılacak.elinde patlarsa yaptıracaksan alınır tabi sadece arazide kullanacaksanız yanında bi motorunuz daha varsa onun dışında bence mantıklı değil
Ben olsam almazdım hadi 20bin daha gitti patladı motor komple yatirsan motoru sana en minimalize 30bin TL ile 50bin tl altı üstü tartışılır maal olcak motor sana çok yükseğe gelcek bence butceni zorla orta km bir CBR 250 düşün derimBir arkadaşımdan wr 125 x 2013 model 70bin de 95 bin TL ye almayı düşünüyorum. Motor uzun zamandır arkadasimda ve hic hor kullanmıyor. Motoru yenilenmedi elimde patlar mi yada çok masraf çıkarır mı?
Evet masraf çıkarır, o paraya tertemiz x pulseler var.Bir arkadaşımdan wr 125 x 2013 model 70bin de 95 bin TL ye almayı düşünüyorum. Motor uzun zamandır arkadasimda ve hic hor kullanmıyor. Motoru yenilenmedi elimde patlar mi yada çok masraf çıkarır mı?