YAMAHA WEB SİTESİ

selam ben burada yeniyim. şuanda motorum da yok. almayı düşünüyorum eski motorumun sıfırından almak (YAMAHA YBR 125) istiyorum çünkü ondan çooook memnun kalmıştım ve herkesede tavsiye ederim.!!! fakat yamaha malesef ürünlerde gösterdiği sağlamlık ve kaliteyi yamaha "türkiye" web sitesinde gösteremiyor..! ybr 125 in fiyatı yok sitede. bazı ayrıntılarının değiştiği söyleniyor örneğin egzoz, depo yan rüzgarlık boyaları ve renk seçenekleri gibi... oysaki sitede hala 2013 modellerinin resimleri var.! bunları anlayabilmiş değilim. oysa bazı modellerde fiyat bilgisine ulaşılabiliyor. keşke daha kurumsal daha yamaha kalitesine yakışan bir anlayışı olsa...

sadece web sitesi değil,satış bayiileride öyle, adamlar tok herhalde.ben HONDAyı sevmem ama işin uzmanı onlar.buna rağmen 2014 yılı YAMAHA yılı olacak,fiyatları çok iddalı:bestmt:

Yamahaya yakışacak bir site değil. Şu ülkede birileri işini düzgün yapsa ne olur yani !!!

evet haklısın, yamaha motor ülkemizde tam kurumsallığını oturtamadı. ben ingiltere sitesinden bakmıştım 2014 ilk ybr'lere :) farkettiniz mi yamaha ybr 125 dışında avrupa pazarında cbf 150 ve tvs yok. yamaha ybr 125 sahipleri kıymetilinizi bilin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar