Yamaha Virago 535 usta

Herkese selamlar. İstanbul Anadolu yakasında Virago 535 için iyi usta ve servis önerileriniz nelerdir acaba? Vites geçişleri çok sert takır takır, debriyaj balatasından mı acaba bilemedim, şaft boşluğu v.s. de baktırıcam.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Ne yaparsanız yapın ama Hasanpaşa Loco Motor'dan uzak durun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sorununuzun kaynağı debriyaj telinizin ayarıyla ilgili de olabilir, kullanmakta olduğunuz yağın durumuyla ilgili de olabilir. Forumda yine Virago 535 kullanan ve Anadolu yakasında ikamet ettiğini hatırladığım fazil nick'li çok bilgili bir üye arkadaşımız var. Konuya denk geldiğinde daha faydalı bilgiler verecektir.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Sorununuzun kaynağı debriyaj telinizin ayarıyla ilgili de olabilir, kullanmakta olduğunuz yağın durumuyla ilgili de olabilir. Forumda yine Virago 535 kullanan ve Anadolu yakasında ikamet ettiğini hatırladığım fazil nick'li çok bilgili bir üye arkadaşımız var. Konuya denk geldiğinde daha faydalı bilgiler verecektir.

Teşekkür ederim iltifat için ama benim motor virago 250. Virago 535'i uzaktan tanıyorum ancak.
Usta konusunda da, yinelemek gerek. Bir veritabı olsa keşke burada, eskiden vardı sanırım.
Kvk'ya aykırı mı acaba bilmiyorum yasal durumları.
Hangi marka motorlara hangi ustalar iyi bakar gibi bir eşleştirme gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar