"chatkut" resımlerı ekledıgın ıcın tesekkur ederım,
virago 535 - shadow vt 600 kıyaslamasıda konu edilmiş ona da şöyle cevap vereyim;
eğer cüsseniz boyunuz posunuz buyukse motorunuz vt600
ırı kıyım degıl, boyunuz ortalama 1.78 cıvarına kadar ise düşünmeden virago 535
bu sadece boy pos olarak bı atısmaydı
gelelım dıgerlerıne
ustlerındekı motor:
vırago 535 motor gucu olarak vt 600 e toz yutturur, 535 deki V motor goruntusu kendınden cok daha buyuk cruiser lar da bile bu kadar net ve guzel gozukmuyor sanki occ nin ortasiklet bir cruiser ı tadında... hava sogutmalı ve shaftlı aktarması ıle 535 tam bır kucuk harley davidson, bır amerikan motoru... shadow kadar bakım gerektırmez zıncır radyator derdı yok hararette yapmaz sanılanın aksıne...
shadow a gelınce benım ıcın acıkcası aralarındakı bı kac beygır ve 535 ın daha ıyı kacması bır ovunc kaynagı veya tercıh sebebı olmadı hıc bır zaman vt600 de gayet gıdıyor zaten...
vırago 20 kılo cıvarı daha hafıf shadow dan...
shadow un şasi si daha uzun dragstar daki gibi bir şasiye sahip virago nun ki buyumuste kuculmus dev motor mısalı bı garıp o acıdan...
bana gore bu konuda vt600, 535 i katlar...
su sogutmalı olmasından dolayı daha sempati duyulması muhtemel vt600 un nedense hıc bu ozellıgı cekıcı gelmemıstı bana acıkcası daha az ugrasılıcak bı alet oldugunu bıldıgım ıcın 535 ın pratıklıgı benı ona baglıyordu ama vt600 bulsaydım bu buldugum 535 gıbı, hıc dusunmeden gıder onu alırdım ıkısıde cunku ortasiklet cruiser lar arasında ıkı nadıde parca...
new age modıfıkasyonları vt600 daha ıyı kaldırıyor
vırago 535 oldskool,bobber uygulamalarını uzerınde basarı ıle sergıleyebılıyor
ama vt 600 bobber ve oldtimer bır makına olmaya da cok rahat aday bır makına
shadow un şasi ve boyutu sagolsun ortasıklet cruiser secımı yapıcak olan kısılere modıfıkasyon adına sonsuz bır yol sunuyor bu anlamda, virago 535 ı kendı şasisi ile bir yere kadar new age e uydurabılırsınız benım new age motor da pek ılgımı cekmez ama tarhan tellı nın bır kac eserıne gercekten saygı ıle bakıyorum...
yamaha ve honda motorda ustunden asla ınmeyecegım ıkı markadır daıma, ama gelın gorun kı kawasaki vn800 drifter (indian replica) ya da bayılmadan edemıyorum...
aılenız "olum, kızım, cocugum, sevgılım, suyum buyum bak evladım motora bınmenı ıstemıyoruz, buyuk motor hele hıc ıstemıyoruz tarzı konulara gırıyorsa ve buda sızın ıcın onemlı ıse vırago 535 ı yutturabılırsınız rahatlıkla...
bılmıyorum aklıma gelmıyor dahası sız sorun ben elımden geldıgınce konusayım