YAMAHA VİRAGO 535 HAKKINDA

yamaha virago 535 almayı düşünüyorum ama parçasını bulmak ustasını denk getirmek ne kadar mümkündür merak ediyorum. yaşlı motor olduğunun ve elbette uğraştıracağının farkındayım hatta kabulde ettim bu durumu :) ama devasa paralar harcamak ya da bir parçayı beklerken sezonu bitirmek gibi durumlarla karşılaşmakta istemem elbette.. parçası ne kadar nereden bulunur, ustası kimdir nerededir, kroniği var mıdır, ve en önemlisi alırken neye dikkat etmek gerek? bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum

Motosikleti
Ns200 15"
yamaha virago 535 almayı düşünüyorum ama parçasını bulmak ustasını denk getirmek ne kadar mümkündür merak ediyorum. yaşlı motor olduğunun ve elbette uğraştıracağının farkındayım hatta kabulde ettim bu durumu :) ama devasa paralar harcamak ya da bir parçayı beklerken sezonu bitirmek gibi durumlarla karşılaşmakta istemem elbette.. parçası ne kadar nereden bulunur, ustası kimdir nerededir, kroniği var mıdır, ve en önemlisi alırken neye dikkat etmek gerek? bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum

Bu motosikletler öyle zırt pırt arıza açmaya meyilli değiller çünkü elektronik tek şey far var :), bu motosiklette kozmetikten daha çok mekanik daha önemlidir, kozmetik dediğimiz şey boyadan ibarettir ama mekaniğin sağlığı çok çok daha önemlidir bu modellerde. O dönemin cruiser motosikletleri Harley-Davidson modelleri ile başa çıkması için ciddi derecede kaliteli malzeme kullanılmıştır. Alırken dikkat etmeniz gereken nokta kasap ustalar el atmış olmasın yeter.

cevabınız için teşekkür ederim. parçasını nereden bulma şansım olur bilginiz var mıdır?

Motosikleti
D400
Araştırmış birisi olarak söyleyeyim;

Yukarda da arkadaşın dediği gibi full mekanik, elektronik bir devre yok doğru düzgün. o nedenle son derece basic bir motor.

Cruiser motor sınıfı belli bütçeye bulunmuyor ancak fiyat performans olarak baktıgın zaman bu paraya daha yeni ve güzel çok daha farklı cruiser olmayan motor bulabilirsin.

Bakımını herkes yapar, dümdüz motor. Usta problemi yaşamazsın.

Bazı parçaların muadilleri var, bazılarının yok. Özellikle kozmetik parçalar bulunamıyordu gecen sene araştırdıgımda.

Ortalama 20 yaş üstü , bütçene göre 1990'a kadar gitmen gerekebilir. Sana söylenen km %90 oynanmış olacak; klasik bir motor blogu olsa da fark etmez yaşlı bir motor seni illa ki üzecektir.

bu motoru alacaksan ilk kriterin kaçıncı sahibi oldugunu ögrenmen. ilk sahibinden bulman zor, ikinci sahibi belki bulabilirsin. ancak 3. sahibinden ya da fazlasından alacaksan hiç alma.

arkadaşlar merhaba, bu motosikletten kullanan var mı? almayı düşünüyorum da pişman eder mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah be ne güzel bir cruiser. Sesi ve gücü tatmin edici. Yakıtı ideal seviyede. Japonlar şu anda çok büyük motorlu. 300-700cc arası sadece çin malı var. Ki onların parçasının Yamaha Virago 535 kadar bile garantisi yok. Kaliteli bir ses ekzostlu kullanmıştım. Sesi çok hoş ve gürdü. 1300lük Shadow sesini bastırıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar