yamaha virago 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arvasi3, yakışır hasan abi :queen:
ccbbdd, yenge aba altından gösterdiği sopayı ortaya çıkarmaya hazırlanıyo hatta yarısı abanın altından çıktı, kasksız dolanma kafana her an bi şey inebilir :mrgreen: explorer, sende dikkatli ol sopa yeterince büyükse tek vuruşta ikinizi birden götürebilir :sunny:
34BPY, uyuşturucu gibi bi şey bu... kanına karıştımı bi şey dinlemiyor, barış taktıysa kafaya yapacak bi şey yok. :wiinkk: 535 şimdiden hayırlı olsun...

ChatnoiR, ben sana katılmıyorum yani bunun tedavisi olmalı diymi :wiinkk:
bu arada sopa falan aklım karıştı ya yengeyi değiştiren bile var bu uğurda ne sevdaymış bu anlamadım gitti ben diyorumki motorunuz nasıl olursa olsun havanız ve mekanınız güzel olsun yani bu demek oluyoki motorun cinsi yada büyük olması bence gereksiz önemli olan açıkta yolculuk etmek :) ya hiç kimse bana katılmıyomuuuuu :queen: :queen: :thumright: Arvasi3, hasan abi yengeyi falan değiştirme bence yengeciğimiz daha önemli :king:

34BPY, abisini bölöf yapıyom bu yaştan sonra bizi alan almış satan satmış valla evden kovsalar gitmem artık.ama motorculuk gerçek bir tutku kefkende mustafa abiyi gördünüz insan 70 yaşınada gelse bırakamaz. :flower: :queen: :p

ya bende heryere maydonoz oldum bi burası kalmışştı.

bende virago 1100 var........ evet biliyorum çok büyük? fakat ihtiyaçdan satmak zorundayım almak isteyen birini biliyormusunuz, belkide bir adım fazla sıplamak istersin diye ccbbdd bir düşün hem masrafsız hemde harbi makina.

olur kardeş bakarız,neden olmasın ama benim 250 duruyor daha önce onu satayım,ya bu arada eski bir topiği canlandırdın nerden çıktı şimdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar