Yamaha Virago 250 cc

Arkadaşlar; bir tanıdık vasıtasıyla yahama virago alma aşamasındayım.ama daha henüz motoru görme fırsatım olmadı. Öğrendiğim kadarıyla ; 1994 model ( km'sini bilmiyorum ),daha önceden motor yapılmış,debriyaj balatası değişmiş,eksozun üstü hafiften paslı ve bayan tarafından kullanılmış.Bu motora 3500 Ytl fiyat istiyorlar.Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim......
Saygılarımla....

yamaha virago iyi motor hoş motor ama 94 model parcası pahalı zor bulursun o fiyata bisan roadstar 250 alırsın hemde taksitle bayiden viragonun da birebir kopyası karar senin

çok güzel motor virago ben ilk motor kullanmayı onda öğrenmiştim.Sakın çin malına para bağlama.Ama 94 model olmasıda baya düşündürücü?!3500ytl.de pahalı geldi,ama yinede bisandan iyidir.

94 model için 3500 cok pahalı arkadaşım.. illaki yamaha virago alma isteğinde isen biraz daha araştır ve daha yuksek model bi virago al derim ben..

viragolar güzeldir ama birascık pahalı değil mi yaw :silent: bence de daha yüksek bi viragoya bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
virago çok sağlam bir motosiklet..eğer motoru rektefiye edilmişse yani yenilenmişse al derim ben :cat: yinede dikkatli olmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar