yamaha virago 0 fiyatlar

yamaha viragonun istanbulda sıfır satışını yapan firmanın internet sitesini bilen varmı. yada fiyat listesi hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler.

yamaha bildiğim kadarıyla virağoyu kaldırdı yerine dragstarları satıyor..virago sadece amerika yamahada çıkıyor başka ülkelerin listesindede yok..bilginize

arkadaşlar sitede 2. el fiyat adı altında sadece yamaha marka 2. el motorların olduğunu göreceksiniz. site adresini en doğru bilgiyi yamaha türkiye distribitöründen alabilmeniz için vermiştim :D bayiye gitmeden öcne yinede göz atın fikir edinirsiniz... saygılar.

valla ben anlamam sen öyle dedin motor virago alacaksın bana :) :) şaka bir yana gerçekten cevap yazan herkese teşekkürler.

Temiz bir virago güzel olur bencede.Tavsiye etmememe rağmen taklidi olan keeway/supershadow'ada bi bak istersen(Çin malı).

bende hyosung gv250 var ve çok memnunum. belki bir viragonun yerini tutmaz ama keeway'den katkat üstün ( yağ soğutma / V-Twin (8 subap- seri şanzıman motor) / dubless lastikler / 29 hp lik güç v.s...) incelemenin sana bişi kaybettirmeyeceğini unutma derim :D
bu arada keeway / supershadow suzuki intruder'in taklidi deilmiydi... bir tek intruder Deki o nikalajlı güzel radyatör stunu yok :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok keeway virago taklidi.intruder taklidi olan jinlun

Keeway super shadow hangi bayiide kaldıki alsın! :) Motomaxta bile yok. Paran 7750 ytl kadar varsa gv 250 tabiiki daha güzel bende tavsiye ederim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar