yamaha v-max 2008

geleceğin efsanesi tüm avrupaya nam salmış yamahanın kükreyen kaplanı v-max III

dehşet bişeymiş yaa, valla vuruldum ama kim bilir kaç paradır! bu bizi aşar cumhur abi.....

valla bence de güzelmiş ama çok paradır değmez bunun için türkiyede 35-40000ytlden az olmaz:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafikte göremiyeceğimiz motorlar arasına bir tane daha girdi hayırlı olsun vatana millete.

Uzanların el koyulan yatından bir tane V max çıkmıştı.Bunu da ilerde birilerinin yatında görürüz heralde :)
Ya da 2015 de ikinci eli ucuzlar ise çekeriz artık altımıza 2008ini :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Seri üretim Süper(ss'de denilebilir:p) bir motor ne diyelim sahiplerine başğışlasın allah...

Eski modeli bile canavar gibiydi ve gök gürültüsüne benzer bir sesi vardı bunda ses nasıldır merak ediyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eski modelini kulanmıstım ama bunuda merak ettim dogrusu dehşet bir şey

Tüm dünyada tam olarak herhangi bir sınıfa dahil edilemeyen ama sınıflar üstü bir yeri olduğuna inandığım gerçek bir muscle-bike diyebilirim,her nedense türkiye BELDEYAMA senelerdir uykuda,belki bir bir uyanırlar..

off nası bi makina bu böle manyak bişemiş tasarlayana helal olsun süper bişe çıkarmış ortaya

Eskisinin amerikan versiyonu 145 beygirdi.V4 canavar.Yannız daha önce takoz yanaklı lastikleri,kötü süspansiyonu ve yetersiz şasesiyle kendinizi öldürmeye oldukça müsait olduğunu okumuştum.İnternette v-max la ilgili sözler vardı.Bir tanesi şöyleydi:Tanrı motosikleti yarattı,Şeytanda buna karşılık v-max i:pl:::evil::

Koymayın böyle motorlar buraya ya biri yer biri bakar... insanın canı çekiyo gelse bile deli paralar alamıyor...Neyse işin şakası ama bu aletin sıfır TR e gelse heralde deli para olur,2.el bile adamlar uçuyor ki bu makina değer

Hade beaaa... Alete bak.. :cyclopsan
Vay anasını beee.. :cyclopsan
Emeğine sağlık.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar