Yamaha TZR50 Büyük İhtimalle Yakında Türkiye'de

wlla getirsnler türkiyeye, 4-5bin ytl den fazla fiyat olmamak şartıyla ben de dahil olark birçok kişinn alacaından eminim. Bir de tarih belli diil diyolar ama motor fuarına kadar getirirler mi acaba? (biliorm daa çooookk var motor fuarına ama kampanya fln da yaprlar orda, aldırrm bu motoru bahaneyle:D) Hız olarak çok düşük diyen arkadaşlara da soruyorum, ilk motor olarak hyosung gt250r fln alıp da 180km hız mı yapıcaksın sanki? Bu motorun 80-90km son hızı benim için gayet ii bi hız...Hem son hızın yüksek olmaması benm içn daa ii, babama bak hızlı diil ztn fln dersem alma şansım bayaa artar:p

görüntü var da.... hele 4-5 milyar olursa alan eşşektir :p gider 2007 cbr alırım.

harbiden on numara makine iki zamanlı her zaman dikkatimi çekmiştir,bence ömrü uzun bir makina değil ama keyif aldırır gelsede denesek:cat:

saçma sapan bi alet,, 50 cc makınamı olurmuş. sadece tipi var diye

gorkem bu o arkadas degıl
karıstırdın
o hayallbuysa
bu arkadas uzun zamandır forumda..

Bunun Videolari Ve Akrabadan öğrendiğim Kadariyla Son 115 Km Yapiyor Ve 6500 Devir 12000 Kadar çik Hiç Belli Etmiyor Bence Alinir Hiç Yaoktan Cbr Motoruyla Değiştir Bak Nasil Oluyor Onda Bi 125 Cc Olsaydi Manyak Bşşi Olurdu

Abİ Benİm Motorum 90 95 Seyİr Etsİn Bİde Kapasİtesİ Kadar YÜklendİĞİmde ŞİŞmesİn Yeter Çok Şey İstemİyorum

Son düzenleme:
B sınıfı ehliyet ile kullanabilecekse(inş. yasa çıkar da...),
fiyatı 4000civarı olacaksa,
max 85-90km/h hız yapıyorsa

neden olmasın :cherry:

senin zzr 1400ün yokmuydu

Yok aga sen karıştırdın.

Bende 2005 R-6 var. allah bağışlasın... :p :p :p

Z-moto kawa nın distirbitörü olduğu sürece yanaşmam kawasaki ye.

Yoksa canavar gibi modelleri var , ancak satış sonrası servis olayı REZALET.....:pr: :pr:

Bi nick aldım . daha sonra bi baktım benim nick in bir iki harf eklenmiş halleri ile bi sürü kişi üye olmuş foruma.

Orjinal hayalbuysa benim , diğerleri çin malı....:queen: :queen:

abi bu motor Gorunuse bise demiyomurumda 50 cc beni kaldirirmi bu motor ben binemem bu motora :) 2 metre 110 kiloyum hayatta kaldirmaz bu motor beni :queen:

bence cbr 125 den kat kat kaliteli alimli düzgün cizgiye sahip...
cbr 125 le 130 kmh yapacagima bu motorla 100 kmh yaparim...
bu arada bu motosikletin 45 kmh hiz yapabilecegine kim inanir beyler yamaha böyle bir sacmalik yaparmi sizce 2 bg :)
bu arada bu motor 2 zamanli unutmayalim performansi en az cbr kadardir eminim buna:rendeer:

merakle bekliyoruz özellikle fiyat ve zaman konusunda netlik olursa almayıda düşünmüyor değilim en azından ehliyete gerek yok.

50 cc lik ve de iki zamanlı motor ! üzerinde bu kadar yorum yaptırabiliyor !

Helal olsun Yamaha ya !

Bune ya komedimi?:)

Pejo motorlu;cbr görünümlü,2 zamanlı,ön arka disk,6vites!!

bu motorun üretim amacı nedir.Yeni başlayanlar içinmi acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar