Yamaha TZR50 Büyük İhtimalle Yakında Türkiye'de

hımm,topicler birleştirilmiş,topiğimi silmişler diye tam hiddetlenecektim kiiiiiiii :p:mrgreen: neyse amaç bilgi paylaşımı ve sohpet,vatana millete hayırlı uğurlu olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yamaha dan ümidi kestim. şimdi buna da bi yedi sekiz bin ytl isterler. artık kime kapak olursa.. alana mı yamahaya mı..

asfalt meleği ,

Arkadaşım önceden bu topicte okuduguma gore bir ara TR'de varmış bu model 7.750 mi neydi. Cidden saçmalık ötesi bir satış politikası var yamahanın. Nasıl para kazanıyorlar anlamadım.

peki bu motor bu kadar kötü de yamaha bunu piyasa ya sürecek kadar salak mı yani 45 km hız yapar da 90 kiloyum beni kaldıramazda o zaman git kendine tank al kardeşim motorun artısını eksisini söyleyin bana 50cc motor 2 zamanlı bilinen bi gerçek ki 2 zamanlı 4 zamalı dan seri demekki bu motor da 6 vitesiyle 45 km hızda kalmayacak bi deneyen warsa alan kullanan görüşlerini yazarsa sevinirim

5000 ytl den satışa sunuldu bu alet şu anda antalya yamaha bayiinde war kırmızı beyaz olarak görüşlerinizi bekliyorum

cbr yi öve öve bitiremeyen arkadaşlar da honda bayiinde cbr yok finike de cbr yok honda üretimini bırakmış motorun artis artis konuşmayın ...

Son düzenleme:
evt bende daa yeni öle www.nebiogullari.com.tr ye bakarken gördüm.....4.999 ytl fiyati var.....antalya bayisinde arkadasin dediigi gibi...motor güzel bisi gibi duruyorr 50 yazan yerin etiketini bi 125 lik yaaptikmi alin size r125 gibi motor zaten daa yeni geldi taniyanda yok:D:D

Ankara Çankaya kuruçayırlı yamahada 6-7 aydır var zaten tzr 50 kırmızı beyazı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar