:cat: +9999999999999999999999999999999999999999999999 :cat:zeronero' Alıntı:canın sıkılınca bugün cbr 'a nasıl dokundursak diye düşünmeye başlıyosun arkadaşım. amacın ne anlamıyorum, açtığın topicte ne anlatmak istediğini de anlamadım. kendine başka meşgale bul artık,baydın milleti, senin çamur atmanla cbr 'a bişey olmaz. dünyada kolay ulaşılamayacak bir yere gelmiş bir motor benim motorum ve ona aşığım ben. sen alma olsun bitsin...
themarmara' Alıntı:yani sizin olaynız aynen bu arkadaslar.sizler cbr 125 sahiplerini motorlarından sogutmak için burdasınız ve bu yaptıklarınıza birinin dur demesi gerekiyor.arkadaslar o resimler 50 cc.yani bunu düşünün bi akıllı baslı 50 cc ya.hani mobylette olanlarla aynı bir zamanlar herolar vardı iki vitesli onlarla aynı motor gücü.yamahanın 125 lik sınıfta ürettiği makineller malümünüz ybr var cbr la eslestirebilcek olan oda tozunu yutar.50 cc lik bu makina lar ancak vitrine konur.iki kişi bayır cıkarmı acaba.ya bide biz sadece cbr 125 e görüntü icabı iyi hos güzel motor yapmıs honda demedik.sen motordan anlmıyorsun yada etrafa savuracak paran cok.motor alırtken ben sahsen motoruna ve öz.motor kadro uyumuna.fiyat mal orantısına görüntüsüne kalitesine bakarım yani fiyatıyla da makul olcak.aprilla nın 125 lik rs modeli 8000 ytl civarı diye biliyorum ben.ona okadar vereceğime alırım 600 lük makina ikinci el.he bu ikisine verecek param yoksa cebimde 4500 ytl varsa ve racing tadında görüntüsünde hem havalı hemde kaliteli bir motor istiyorsam cbr 125 alırım.ayrıca racing makine değil diyorsanız cbr 125 ile bir arastırma yapın derim cbr 125 in yarıs resimlerini görürsünüz.ben sahsen o resimlerdeki motora para vermem kşim bilir kac para bide.50 cc lik motora ver bi sürü para akıl işi mi