- Konu Yazar
1 Nisan itibariyle Yamaha Türkiye kendi motorlarında Yamablue marka yağları kullandırtma konusunda servislere talimat geçmiş. Servislerde artık online sistem üzerinden çalışmaya başladığından dolayı motora hangi marka yağ koyuldu neleri değişti vs. hepsini şasi numarasından görebilmektedir. Motül 7100 15w50 yağ koydurmak istesem servis bi form imzalatıyor. XXX marka yağ koyurdum ve motorumun garanti dışı kaldığını kabul ediyorum vs. vs. vs.
Her yağın bir standartı var ve kullanma kılavuzunda bu standartlara uyan bir yağ kullanılabildiği ama kendilerinin YAMABLUE tavsiye ettiğini söylemektedir.
Moto GP'de neden YAMABLUE kullanılmıyor? Başka marka yağ kullanıyor bu Yamaha yarış ekibi peki? vs vs...
Yamaha Türkiye'nin bu yağ konusunda yaptırımı ne kadar süre sürecek merak ediyorum. Belliki bu konudan Yamaha Japonya'nın hiç haberi yok.
Her yağın bir standartı var ve kullanma kılavuzunda bu standartlara uyan bir yağ kullanılabildiği ama kendilerinin YAMABLUE tavsiye ettiğini söylemektedir.
Moto GP'de neden YAMABLUE kullanılmıyor? Başka marka yağ kullanıyor bu Yamaha yarış ekibi peki? vs vs...
Yamaha Türkiye'nin bu yağ konusunda yaptırımı ne kadar süre sürecek merak ediyorum. Belliki bu konudan Yamaha Japonya'nın hiç haberi yok.