Öncelikle ukalalığınızı bir kenara bırakıp asıl konuya geçeyim. "Ama Bunla O Kadar Düşme Riskim Yok!" Ne anlamına geliyor sizce? Bence ve bir çok kişinin görüşü düşme riski var ama daha az o da neden biliyormusunuz yere temas eden yüzey alanı fazla olduğu için
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
Düşme riskim yok demiyorum farkettiysen o kadar düşme riskim yok diyorum.Karşılaştırma cümlesi yani inşallah anlatabilmişimdir...
trafikte en büyük sorunun sen kendini daha güvende hissediyor olacaksın ama öyle olmayacaksın aslında.
insanlar aldıkların eşyaların her ne kadar daha güvenli olduklarına inansalarda aslında pek öyle olmuyor. ya buna fazla güvenip kendini gereksiz kaptırıyorsun ya da trafikteki diğer etkenler her zamanki gibi sizin de başınıza gelebiliyor.
ayrıca basit bir örnek vererek neden bu şekilde yazdığımı anlatayım.
rüzgadan düşeceğini ön görürmüsün hiç ? bende görmezdim taaki aslfaltı ayna gibi olan bir yolda arka tekerleğin kontrolünü kaybedip ortalama 200 300m arka tarafın dans etmesi ile en sonunda motoru yere bırakmak zorunda kaldım direksiyonda kontra turu kalmadığından.
kısacası tesla'ya bile binsen kaza olasılığın var daha güvenli olmasına veya dinamik kanunlarına bakmam pek
birde ikarus sendromu denen birşey vardır. dilersen bunu internette biraz araştır o zaman aslında ne demek istediğimi daha da iyi anlayacaksındır.
geçenlerde bir sürücü yüzünden düştüm. Kadın sonradan ters gitmeye başladı ve yanında gelen adam dürtmek zorunda kaldı. Çünkü açıklamam şu şekildeydi.
Kötü bir sürücü olduğumu iddia edemem. Yıllardır pek çok araç kullandım hem motosiklet hem otomobil kamyonet grubunda. ama size süper üstü bir sürücü olduğumu da iddia edemem çünkü trafikteyiz ve her an herşey olabilir konumdadır. bunun üzerine susmak zorunda kaldı kendileri.