Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu motora aşırı derecede hallendim.yamahada üstüne oturdum ama test motoru vs yoktu deneyemedim.belki bu seneye gelir deneme imkanım olur ama sanki kendi motorummuş gibi o kadar rahat ve yıllardır sürüyormuşum gibi geliyor ne zaman otursam.normalde bu tarz motorlara çok merakım yok ama bu tracer aklımı fena alıyor.ne zaman r25 sürmeye başladım grenajlı motorlar daha zevkli daha kullanışlı gelmeye başladı nedense.bundan sonraki motorumun grenajlı olması ilk tercihim olucak ve buda en güçlü adaylarımdan biri.tabi gönül z900 mt09 için hayır diyemez ama tracer700 bile fantezi oldu.motor zaten bildiğimiz mt07 motoru tork güç ses ne istersek var buda çok fena aklımı almaya yetiyor.görüntü olarak ben beğeniyorum resimlerde daha kötü duruyor gidip gördüğüm zaman çok daha büyük ve diğer yol motorlarından farklı olduğunu belli ediyor fazer tarzı.versys de olur vstorm da güzel motordur diyebilirsiniz ama hafif olması oldukça önemli ve bu motor işe gidip gelirken daha çok kullanıcam yani ömrünün büyük bir ömrünü şehirde geçiricek.şehir dışında zaten utandırıcağını hiç sanmıyorum.araştırdığım kadarıyla bu motoru kullanan çok fazla kişi yok nedense.piyasası alıcıları oturmuş ama sürene denk gelmek zor.süren arkadaşlara 3 5 sorum olucak
yol tutuş olarak normal bir mt07 ile fark varmı ? daha iyi olduğu söyleniyor barkın abi vs 2 3 tane testte gayet memnun kalmışlar.aynı alt yapı varsa neden daha iyi yol tutuyor ?
2018 olarak sanırım bir yenileme gelmedi galiba ama mt07 makyaj geçirdi ve yürüyen aksamı değişti.sanırım şimdi tracer700 ön maşasını kullanmaya başladı bu kadar çok yol tutuşu beğenmelerinden tahmin ediyorum ama sadece sallıyorum.
son hız olarak normal bir mt07 den daha hızlı olması gerekmiyormu grenaj yüzünden?evet üstündekini rüzgardan koruyor ama kendisi rüzgara yakalanıyor sanırım
tracer700 sahipleri test sürüşüne katılmış olanlar arkadaşında bulunanlardan fikir bekliyorum teşekkürler.ayrıca alınır yada saçma motor boşver gibi görüşleride alabilirim:thumleft:
yol tutuş olarak normal bir mt07 ile fark varmı ? daha iyi olduğu söyleniyor barkın abi vs 2 3 tane testte gayet memnun kalmışlar.aynı alt yapı varsa neden daha iyi yol tutuyor ?
2018 olarak sanırım bir yenileme gelmedi galiba ama mt07 makyaj geçirdi ve yürüyen aksamı değişti.sanırım şimdi tracer700 ön maşasını kullanmaya başladı bu kadar çok yol tutuşu beğenmelerinden tahmin ediyorum ama sadece sallıyorum.
son hız olarak normal bir mt07 den daha hızlı olması gerekmiyormu grenaj yüzünden?evet üstündekini rüzgardan koruyor ama kendisi rüzgara yakalanıyor sanırım
tracer700 sahipleri test sürüşüne katılmış olanlar arkadaşında bulunanlardan fikir bekliyorum teşekkürler.ayrıca alınır yada saçma motor boşver gibi görüşleride alabilirim:thumleft: