Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar biraz önce izleğim video da yuzume tokat yemiş gibi oldum.

adamlar kendi segmemtinde en kaliteli 4 motoru test etmiş.

inanılmaz detaylı bir test bu super bir video.

sonuclar:

rv2qiol.jpg

ve buraya dikkat

3xat41t.jpg

uleennnn hani en iyi fren bmw deydi ?

eyyy yamahaa suspansiyon koy şu motorlarına diyen çok bilmiş burda mı ?

bak bakayım şu tabloya ?

ulan şu forumda buna benzer birsey biz soylesek varyaa ouuuwww ortalık yıkılır.

ne amatorluğumuz kalır ne fanboyluğumuz.
ama elin yabamcısı gercekleri şak diye acıklıyor işte.

bmw in olayı hayvan gibi guclu olması bence.

ahhh honda nın fireblade li üstün motoru 1000 gt olacaktı burda varyaaaa

herkes onu sormuş zaten. motor henuz yoktu demişler.

neyse,

helal olsun yamaha ya..
bundan sonra bmw freni başka dunya, japonlar suspansiyon dandik abi gibi klşeleri bu forumda duymayım lutfen

bu arada hangi motorun fiyatı kol gibi hangi motorun servisi acıtır biliyosunuz di mi ?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben bu tablodan şunu anladım, Yamaha hiç birşeyde en iyi değil ama totalde en iyi?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yav kardeşim, samimi soruyorum; Neden sürekli her motosikleti kıyaslama derdine düşüyorsun !? Neden sürekli "sadece bir motosiklet" iyi iken diğerlerini dandik, işe yaramaz, kötü ilan edebileceğini düşünüyorsun ki ?

Ya her motosikletin arkasındaki felsefe farklı, işletme mantığı farklı, hedeflenen kitlesi ve yaratacağı/yaşatacağı etkiler farklı. Bunu niye kabul etmiyorsun ki kardeşim !?

Forumdaki 5 mesajının 4'ü ragebait(kışkırtma) mesaj, alakasız tutarsızlıklar ve sataşmalarla dolu, ve farkındaysan tek yapan da sensin. Yav bi ellerinin arasına başını al ve düşün lütfen, "Benim bu düşüncelerim ve tarzım dışarıdan nasıl gözüküyor acaba" diye. Gerçekten üzülüyorum, goygoyu tabi ki hepimiz seviyoruz; ancak hepimiz keyif alalım günün sonunda.

Neredeyse bütün Türkiye bu forumu takip ediyor ister istemez bir kanaat yaratıp bunu yayıyoruz. Yeri geliyor yankı odaları yaratıyor olsakta bu tartışma ortamı bir fikir akımı çıkarıyor işte. Lütfen ziyaretçi ve üye arkadaşları zehirlemeyi bırak. Lütfen kendine gel bro. Zarar vermiyorsun ama zarar görüyorsun. Gerçekten bu işten para kazanıyor dahi olsan, değmez knk.

Yav kardeşim, samimi soruyorum; Neden sürekli her motosikleti kıyaslama derdine düşüyorsun !? Neden sürekli "sadece bir motosiklet" iyi iken diğerlerini dandik, işe yaramaz, kötü ilan edebileceğini düşünüyorsun ki ?

Ya her motosikletin arkasındaki felsefe farklı, işletme mantığı farklı, hedeflenen kitlesi ve yaratacağı/yaşatacağı etkiler farklı. Bunu niye kabul etmiyorsun ki kardeşim !?

Forumdaki 5 mesajının 4'ü ragebait(kışkırtma) mesaj, alakasız tutarsızlıklar ve sataşmalarla dolu, ve farkındaysan tek yapan da sensin. Yav bi ellerinin arasına başını al ve düşün lütfen, "Benim bu düşüncelerim ve tarzım dışarıdan nasıl gözüküyor acaba" diye. Gerçekten üzülüyorum, goygoyu tabi ki hepimiz seviyoruz; ancak hepimiz keyif alalım günün sonunda.

Neredeyse bütün Türkiye bu forumu takip ediyor ister istemez bir kanaat yaratıp bunu yayıyoruz. Yeri geliyor yankı odaları yaratıyor olsakta bu tartışma ortamı bir fikir akımı çıkarıyor işte. Lütfen ziyaretçi ve üye arkadaşları zehirlemeyi bırak. Lütfen kendine gel bro. Zarar vermiyorsun ama zarar görüyorsun. Gerçekten bu işten para kazanıyor dahi olsan, değmez knk.

4 paragraf yazıp bu kadar sacmalamak...
neden surekli motor kıyaslıyosun!!!??

motosiklet forumunda neden bahsedecektım ?

kofte sucuk muhabbeti mi yapacaktım ?

adamlar 4 tane guzel motoru alıp karsılaştırmışlar, sonuc ise ilgi cekici.

beğenmiyorsan, oralarda bir buton varmış yoksay mı ne.

tıklayabilirsin

tiplere bak ya, allahım yarapim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayatinda basarilar.
4 paragraf yazıp bu kadar sacmalamak...
neden surekli motor kıyaslıyosun!!!??

motosiklet forumunda neden bahsedecektım ?

kofte sucuk muhabbeti mi yapacaktım ?

adamlar 4 tane guzel motoru alıp karsılaştırmışlar, sonuc ise ilgi cekici.

beğenmiyorsan, oralarda bir buton varmış yoksay mı ne.

tıklayabilirsin

tiplere bak ya, allahım yarapim

Yani bu incelemenin güvenilirliği nedir??

incelemeler özneldir. ama bu kıyaslamada dur biraz bmw yi gomelim dememişlerdir.

ama yine de guzel soru.

ben mesela nuri yi izleyip aaa tiger cok takara tukaraymış demem.

aaa f900gs korkunc titriyor , alınmaz sonucuna varmam. (alınacak motor değil harbiden)

japonlar dandikmiş suspansiyon yokmus.. hepsi palavra..

yamaha ya bak be, ne fren var motorda!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayatinda basarilar.
gule gule

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Afaki konular bunlar. Tek gerçek, köfte dana veya kuzu boşluk etinden tek çekim kıymadan olur. Yoğurulduktan sonra 24 saat beklerse süper olur. Kimyon aksesuardır. Konsada olur konmasa da. İçinde yağ olmayan et yenmez. Bak bunlar değişmez gerçekler. Balıkesir kuzusu iyi kuzudur. Kekik yemiş hayvan on numara olur. Edirnenin salma danası süperdir. Kebap doğunun kuzusundan olur.

Afaki konular bunlar. Tek gerçek, köfte dana veya kuzu boşluk etinden tek çekim kıymadan olur. Yoğurulduktan sonra 24 saat beklerse süper olur. Kimyon aksesuardır. Konsada olur konmasa da. İçinde yağ olmayan et yenmez. Bak bunlar değişmez gerçekler. Balıkesir kuzusu iyi kuzudur. Kekik yemiş hayvan on numara olur. Edirnenin salma danası süperdir. Kebap doğunun kuzusundan olur.

kekik yemiş kuzu :)

bu biraz klişe bir laf. çeşit çeşit ot yiyen hayvanın eti tabi guzel olur kuşkusuz.

ama kuzu hayvanı kekik yemez. otlanırkeen arada çıkan kekikler arada kaynar tabi.

bizim 4 kuzu var. ulen çok da yakın oldu bana kererta.

bunu kesip yemek insanlık mı diye soruyorum kendime.

valla insanlık değil. gercek elit bir insan ete duskun olmaz. sevdiği halde et yemeyen insanlara buyuk saygım var. et yiyeceğiz diye dunyanın anasını miktik.

selami, ulem bu suzuki neden hep listenşn sonunda pyhshdjd

105 hp lik nt1100 bile (avrupanın en cok satan tur makinası gerci) onunde.. uzucu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini kullanmış bir abiniz olarak BMW derim geçerim. Bakınız benki yılların Japoncusuyum hatta gözlerim bile çikikleşmeye başladı diyebilirim.

Ama birde gerçekler var,BMW gerçekten duruyor geçenlerde bir video izledim gerçektende duruyor.öyle söylm size

hayatın yalan kamyoncu.
hepsini kullamdığın kocamaaan bir yalann

tıpkı hayabusam var gibi kuyruklu yalannnm.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
kekik yemiş kuzu :)

bu biraz klişe bir laf. çeşit çeşit ot yiyen hayvanın eti tabi guzel olur kuşkusuz.

ama kuzu hayvanı kekik yemez. otlanırkeen arada çıkan kekikler arada kaynar tabi.

bizim 4 kuzu var. ulen çok da yakın oldu bana kererta.

bunu kesip yemek insanlık mı diye soruyorum kendime.

valla insanlık değil. gercek elit bir insan ete duskun olmaz. sevdiği halde et yemeyen insanlara buyuk saygım var. et yiyeceğiz diye dunyanın anasını miktik.

selami, ulem bu suzuki neden hep listenşn sonunda pyhshdjd

105 hp lik nt1100 bile (avrupanın en cok satan tur makinası gerci) onunde.. uzucu
Kekik yemiş kuzu yaylaya salınmış, doğal beslenmiş olduğuna işarettir. Önüne kekik koyupta besleyecek halimiz yok.
Sen ne zaman kesmek istersen söyle ben itina ile yatırır keserim, hiç sıkıntı olmaz. Yedikten sonra üzüntü kalmaz merak etme.
Bizimkisi tosbağa misali, sondan gel ama hep gel, yolda kalma. Varmı ben Suzuki ile yolda kaldım diyen?
Valla dün bir viedoya rastladım Bmw debriyaj hidroliği değişecekti. Gavur zulümü bildiğin.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Yamaha Tracer fanı olarak -sahibi değil- gururlanayım. Kahvemizi alıp keyifle izleyelim

Sen ne zaman kesmek istersen söyle ben itina ile yatırır keserim, hiç sıkıntı olmaz.

oha seni hiç boyle dusunmemiştim.

kasap bıcağını alır hayvanın boğazına gecirir kıtır kıtır keserim diyosun !

valla pes.

bu ne vahşilik ya.. bu ne ilkellik! korkulur sizden yeminle.

bir de kan gördümü bayılanlar var:

ben,
killingroad.,
kamyoncu,
john gotti
espresso,

işte pamuk gibi kalbe sahip batılı ve elit insanlar.

F54

yaylaya kampa gidince birkaç defa denedik ama sabit ısı olmayınca olmuyor
bu sefer evde denedim gerçekten tel tel döküldü 😁
soslu kuzu kol 🙃 yanındaTÜRK rakısı milli içeceğimiz
koparıp koparıp yedik ben koyun yemem diyen bile nasıl yedi hemde yağı ile birlikte o yağı nasıl yedi varya zaten yağsız et saman gibi olur japon wagyu nasıl ama damarlı 🤣 hep hayalini kuruyorum

yaylaya kampa gidince birkaç defa denedik ama sabit ısı olmayınca olmuyor
bu sefer evde denedim gerçekten tel tel döküldü 😁
soslu kuzu kol 🙃 yanındaTÜRK rakısı milli içeceğimiz
koparıp koparıp yedik ben koyun yemem diyen bile nasıl yedi hemde yağı ile birlikte o yağı nasıl yedi varya zaten yağsız et saman gibi olur japon wagyu nasıl ama damarlı 🤣 hep hayalini kuruyorum

off off görüntüye bak yemede yanında yat 🤩

iri bulgurdan meyhane pilavıda var yanında oyyy F54 neyaptın böyle 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar