Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Fakiriz(!) (bkz. parantez...) harcadığımız paranın suyunu çıkarmamız lazım... (Fakirlik sadece cüzdanda olmaz, bazen insanın ruhu fakir olur. İnşallah oğlumun ruhu fakir olmaz. :D) (70'leri, 80'leri hatırlayan ve o inanılmaz değişimi yaşamış bir Gen X olarak maalesef bazı kararlarım o karakterimin şekillendiği yokluk yıllarından etkilenebiliyor...)

Ruhumuzun fakir oldugu konusunda kesinlikle hemfikirim. Benim hanim kusbasi et ile yemek yapmayi beceremiyor , halbuki ayni yemekleri kiyma ile nefis yapiyor. Sordugumda "kiymadan baska et görmedikki biz" diyor . Hakli valla 🤣

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ruhumuzun fakir oldugu konusunda kesinlikle hemfikirim. Benim hanim kusbasi et ile yemek yapmayi beceremiyor , halbuki ayni yemekleri kiyma ile nefis yapiyor. Sordugumda "kiymadan baska et görmedikki biz" diyor . Hakli valla 🤣
Valla benimki de kıymacı; bir bonfile, kontrfile falan sevdiremedim. Koyun da yemez. (Halbuki bir küşleme, şiş, pirzola falan uff ufff.)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Birisi geçenler de uyuşturucu kalıcı zeka geriliği yapar demiş. Alım güçsüzlüğü de adamı fakir ruhlu yapıyor herhalde.

Allah herkese şöyle bir zenginlik nasip etsin inşallah.

MeatyCheesy

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
52 yaşına gelmediğin o kadar belli ki? :D Benim alacağım son motosiklet olabilir bu; yani bu yüzden bir MTS V2S yerine (fiyatı da uygunsa) bir DL1050SE de işimi 60-65 yaşıma kadar gayet görür. (Hoş şimdi MTS V2S alsam da en az bir 7-8 yıl hakkını "bir miktar" vererek kullanabilirim; en azından o aptalca kahkaha atma zevkini yaşamış olurum...) Sonrasında motosiklete binsem de cruiser falan binerim diye düşünüyorum; bacağı motosikletin üzerinden aşırmak zor olur diğer türlü. :D

40-45 yaşında (veya daha genç) olsam DL1050SE'nin yüzüne bakmam - yakın fiyatta MTS V2S varken... 😎
Geçen videosunu paylaştığım desmolu V2S sahibi arkadaşım motorunu sattı ve Suzuki GSX-S1000 GX aldı.

İlk intiba haliyle çok memnun.

Belki senin de işini görebilir.

İkinci elde çok tutulmadığından fiyatları sıfırına göre makul sayılabilir ama tabii yine az buz paralar değil.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçen videosunu paylaştığım desmolu V2S sahibi arkadaşım motorunu sattı ve Suzuki GSX-S1000 GX aldı.

İlk intiba haliyle çok memnun.

Belki senin de işini görebilir.

İkinci elde çok tutulmadığından fiyatları sıfırına göre makul sayılabilir ama tabii yine az buz paralar değil.

4 silindir bana çok uzak bir kavram. 2 veya 3 silindir olur. GSX-S1000 GX çok ama güzel, ona bir şey demem; sadece 4 silindirli motosiklet istemiyorum, verimli kullanabileceğim bir kombinasyon değil... Bu motorlar şehir içinde çok bunalıyorlar, şehir dışında uzamak istiyorlar. Bana şehir içinde kendinden geçmeyecek bir şey gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar