bunu mt25 yapıyor zatenÇift silindir, %80 şehir içi, %20 şehir dışı.
örneği var, vstrom 250.Markaları gazlamayın agalar. Bu forumda yıllarca Cb500x güzellemesi yapıldı. Birileri "Gelse de alsak" dedi, bir diğeri "satış rekoru kırar" dedi, içlerinde aklı selim olanlar "Nc 700/750X'in satışlarını baltalar" dedi. Honda Türkiye ekibi de "Allah Allah bu motor bu kadar talep ediliyorsa vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti" dedi ve Nx500'ü piyasaya sürdü. Honda için sonuç; "üçün biri" Yeterince satıldı mı? Hayır.
Bu bağlamda Yamaha'nın 250 cc çift silindir bloğunu kullanan Mt 25 ve R25 tayfasının hepsi demeyeyim de büyük bir kısmı "saçlar kıyamet pampa" tadında genç kardeşlerimizdir. Bu kardeşler Tracer 25 diye bir makine olsa şeklinden şemalinden ötürü satın almazlar. Bu genç kesim dışındaki çoğu kullanıcı da birkaç istisna dışında eminim Tracer 25'i sallamayacaktır.
Yapma tabanca. NX500 zamanında gelmiş olsaydı çok iyi satardı. Yıllarca bekleyip, 400-450 'ler piyasaya çıktıktan sonra köklemeye çalışırsan ortada kalırsın.Yunan'da ilk kez canlı gördüğümde yıl 2019'du. Milletin motora sardığı, az buçuk bilenlerin geri döndüğü pandemi döneminde getirmezsen böyle ortada kalır mal.Markaları gazlamayın agalar. Bu forumda yıllarca Cb500x güzellemesi yapıldı. Birileri "Gelse de alsak" dedi, bir diğeri "satış rekoru kırar" dedi, içlerinde aklı selim olanlar "Nc 700/750X'in satışlarını baltalar" dedi. Honda Türkiye ekibi de "Allah Allah bu motor bu kadar talep ediliyorsa vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti" dedi ve Nx500'ü piyasaya sürdü. Honda için sonuç; "üçün biri" Yeterince satıldı mı? Hayır.
...
V motor, titreşim.V-Strom 250 var.![]()
Harika romatizmalarla, evetbunu mt25 yapıyor zaten
Yamaha fan'ıyım, ağır bir fan. Tüm motosikletler yamaha olsun. Africa twin kalabilir.sence yeterince yamaha apaçisi yok mu? daha da mı istiyon?
Neden üretmesin ki? Hazırız.Bende neden üretsin ki diye sorasım geldi.
Sonraki başlık hedefim de o.Abisi Tenere 250'i bekliyordur.
>> Devamı >> alacaktır, üretilsin....birkaç istisna ... Tracer 25...
Şile ye gözleme yemeye de gider miyiz"saçlar kıyamet pampa" tayfası ile takılacağına dağ bayır dolaşıp köfte yiyen tayfadan olsu bari demişler.![]()
>> Devamı >> "mı hiç? Çok mantıklı üretile, üstüne yan çanta verile!" demek istemiş yazar, teşekkürler....250'lik de Tracer olmaz...
'Gerek var mı böyle saçma bir yanıta?' minvalinde olmuş, kusura bakmayın ama ben böyle şeyler demiyorum.gerek var mı böyle saçma bir modele
Demek ki yakında üretilecek, teşekkürlerÇünkü:
![]()
V motor en titreşimsiz dengeli motor türlerinden biridir.V motor, titreşim.
İyi güzelde V-Strom 250 V motora sahip değilki.V motor, titreşim.
Sonunda biri benim konuşmak istediğimi anlamışV motor en titreşimsiz dengeli motor türlerinden biridir.
suzuki v motor maliyetinden vageçip yeni vstrom 800'ü sıralı çift silindir olarak çıkardı şimdi onda titreşim sorunu yaşayanlar olmuş.
Yamaha europe'a yazdım. Türkiye cfo'sunu tanıyorum, yazarım eğer halen başka bir modelde karar kılmaz isem. Teşekkürler.Bi de Yamaha Global'e yaz bakalım konuyu. Motosiklet.net'ten itirazlar geldi ama hepsini yanıtladım, siz ne diyorsunuz de. Sonra duruma göre belki fikrimizi değiştiririz. "Konunun farkındayım, sadece Türkiye'de sattığınız motor sayısı, -ceeeooo- nuzun totosunu silmeye yetmez onun için Hindistan'ı falan ben örgütliycem de. Cevaba göre belki, biz de biraz ısınırız bu fikre. Yanıt gelince güncellemeyi unutma!
Aslında mt ve r serisinde olduğu gibi bir giydirme bekliyorum.250 cc tracer saçma bir model olur yamaha için, 3-5 kişiye satabilir ancak, bunun için de tonla yatırım yapmak hiç mantıklı değil.
Buna yanıtı espresso yukarıda vermiş, ironiydiİyi güzelde V-Strom 250 V motora sahip değilki.
En titreşimsiz motorda V12'dirHarley'ler'den yola çıkıyorsak bırakalımda adamlar titresin, hem krank açısından ötürü bir titreşim var hemde bir silindirin boyu yaklaşık 900cc ye kadar çıkıyor. O titremesinde ben mi titreyim.
![]()
250cc üzerine çıkınca vergi dilimi değiştiği için fiyatlar çok yükseliyor. O yüzden 250cc olması bizim ülkede önemli bir detay. Halihazırda dünya genelinde 300cc satılan bir çok makine bizde 250cc. Honda crf, cb250r, mt25, r25, forza, xmax gibi bir çok motosiklet bizde 250cc sınırından dolayı düşük cc satılıyor. Vespaların bile bize özel 250cc olanları geldi.250 cc uzun yolda çok cansız kalır bence ne güzel 400 450 500 cc ler var onlara bakın
afrika olmasa voge dsx veya nx 500 alırdım