Yamaha Tenere Trafic Motor Show in İZMİRR (bunları tanıyan varmı :)

Tanısak arkadaşları bir....

Bu cesaret her baba yiğitte yok çünkü...(mesela bende)

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne be ben bunu ters yolda yapiyom :queen:

şite bu yüzden motorcular serseridir...
işte bu yüzden motorcularla uzaylı gibi bakılır...
:farao::farao::farao:

bence harika büyle olmasa bu arabalardan geçemicez motorun anlamı budur zoru başarmak ve bizde arada bir yapıyoz bu hareketleri kınayan arkadaşları anlayamadım paylaşım için teşekürler saygılar herkese.:cat:

trafik sıkıştımı boşluklardan geçmeye evet ama iğne deliğine son gaz girmeye hayır.bazen öyle yerlere giriyordu ki kendini tamamen otomobil sürücülerinin insafına bırakıyordu.

HRC

hemen hemen herkes olumsuz yorum yapmış, trafik çoğu yerde durmuş adam aralardan geçiyor sadece hepsi bu, trafik durmuşken bende geçiyorum aralardan siz asıl ist'teki pizzacı, sucu vs grubuna kamera takın videoyu öyle seyredin asıl tehlike onlar. lafım hepsine olmasada birçoğu tehlikeli kullanıyo

arkadaş işi biliyor.tabiki doğru birşeydeğil
bana sorarsanız tasfik etmiyorum.
yanlız oda benim gibi deliiiii
hızlı yaşa genç öl gurubundan:((((((((

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hemen hemen herkes olumsuz yorum yapmış, trafik çoğu yerde durmuş adam aralardan geçiyor sadece hepsi bu, trafik durmuşken bende geçiyorum aralardan siz asıl ist'teki pizzacı, sucu vs grubuna kamera takın videoyu öyle seyredin asıl tehlike onlar. lafım hepsine olmasada birçoğu tehlikeli kullanıyo

Adam kıçıkırık scooter a 7 damacana su yükleyip yapıyor bu atraksiyonları.... :cat::cat::cat::cat:

Bu dünyada yapacak başka işleri kalmamış,
kısayoldan öteki tarafa gitmeye çalışan arkadaşlar.

motosikleti kullanan arkadaşın şansı açıkmış sıkıştırılmadan yoluna devam etmiş
ya birisi aniden kapıyı açıverse yada kamyonun biri anden sağa yada sola kırsa:farao:kendimizi bu tür risklere sokmaya hiç gerek yok..

Bu kafayla giderlerse, bir kamyon ile otobüs arasında mobilet ve sürücüsü cin ali haline gelirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi bu arkadaşa sorun ben motorcuyum der bide.( Eğitim şart her zaman söylüyorum ).

Bu arkadaşı kınıyorum. Neden buraya yorum yazan arkadaşlar gibi sıkışık trafikte sırasını takip etmeyip aralardan gidiyor. Bu gibi trafikte sıraya girmeyip aralardan giden motorculara sesleniyorum. Motosikletlilerin adını kötüye çıkardığınız için hepiniz işe yaramaz asalaklarsınız. Düzgün motorcu dediğin aralardan gitmez. Girer sırasına paşa paşa bekler. Ben eminimki videodakileri kınayan arkadaşlar asla böyle bişey yapmamıştır.

motora monte kameralardan nerde buluruz :p bende çekmek istiyorum 1 tane :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar