####Yamaha Süspansiyonu Zayıfmı?####

ileride Allah izin verirse yamaha scooter almayı düşünüyorum. ama birisi aklımı çeldi. süspansiyonu çok zayıftır yamahanın. bilgi verirseniz sevinirim.
hoşkalın.

Ya Yamaha alma çok klasik bir motosiklet. Kuşadasında bütün motor kiralayan yerlerde Yamaha, EZ 100, Honda Kinetik gibi motorlar var. Küçücük kuşadasında 50 tane yamaha falan vardır :) Tabi benim motordan 5 tane falan vardır :p Peugot Trekker al sen :p

trekker hiç sağlam motor değil,dayanıklı güçlü motor istiyorsan yamaha BWS100cc scotter al.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence peugeot speedfight hem gosterısıde var kızlar falan hasta kalabiliyor scooter olmasına

juniorR1' Alıntı:
trekker hiç sağlam motor değil,dayanıklı güçlü motor istiyorsan yamaha BWS100cc scotter al.

Valla bana dayandı ama bujisi habire sorun çıkarıyor :) Habire değiştiriyorum yine sorun çıkarıyor.

ozmn mjolminator senın silindir üstündeki kapakta bir problem vardır git bi servise göster şunun cevherini çözsünler :flower:

dostum en sağlam scooter bws bende var deli gibi hopluyom zıplıyom teke çakıyom banamısın demiyo wallaha off -road bile yapıyom :mrgreen:
kimdemiş yamaha iyi diil diye ama aerox alma çok dandik hemen dağılıyo

hıım. yani yamahanın zaıf olanları baız motorlarda.

hepsınde sozkonusu değil. yarıs motorlarında veya tourıng felan.?

süspansiyon için - kanuni , hussar 125 denedim testi yaptım gerçekten çok hoş bir motor fazla seri olmasada gayet güzel yeni başlayanlar için mükemmel

olum speed kanuni bayağı seriymiş ehehe ,
b* atma len alcaaım motora insanın hevesini kırıyon beah :cherry:

BEN YAMAHANIN ÜSTÜNE SÜSPANSİYON TANIMAM BEN YBR İLE KÖYE GİDİYORUM HİÇ Bİ SARSILMA YOK TIK DEMİYOR?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar