yamaha super tenere 1200 hakkında düşünceler

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2014 ve sonrası elektronik süspansiyonlu dijital göstergeli super tenereler hakkında fikirleriniz nelerdir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nedenini bilmiyorum ama pek popüler olamadı bu ülkede.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Nedenini bilmiyorum ama pek popüler olamadı bu ülkede.
tutması piyasası olması falan umurumda değil uygun fiyata güzel bi motor buldum borca girip çalışıp her geçen gün tuaregin fiyatının artmasını izlemektense bunu alıp 2 sene boyunca gezmediğim yer bırakmamayı düşünüyorum bildiğiniz bi kronik sorunu titreşimi olur var mı pek içerik yok anca 2 3 tane adam akıllı yabancı inceleme bulabildim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çok iri ve hantal değil mi Tuareg'e göre? (Şaftlı olması güzel tabi...) Sanırım özellikle ağırlığı yüzünden (261kg) pek tutulmadı; 108hp için biraz fazla tarafta...

Sonradan ekleme: Kaba bir değerlendirme kriteri olarak Tuareg ve Super Tenere güç/ağırlık oranları hemen hemen aynı, hatta Tuareg küçük bir farkla daha iyi tarafta.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Çok iri ve hantal değil mi Tuareg'e göre? (Şaftlı olması güzel tabi...) Sanırım özellikle ağırlığı yüzünden (261kg) pek tutulmadı; 108hp için biraz fazla tarafta...

Sonradan ekleme: Kaba bir değerlendirme kriteri olarak Tuareg ve Super Tenere güç/ağırlık oranları hemen hemen aynı, hatta Tuareg küçük bir farkla daha iyi tarafta.
aynı klasmanda bile değiller ama ikisi de aynı işi görüyor tuareg kesinlikle daha iyi bi motor da neredeyse 2 katı fiyatında hafif olmasını istiyordum o da arazi için ama ne bunu düşünecek kadar arazi biliyorum ne o kadar param yetiyor artık tek derdim bu 2 sene boyunca yağını bakımını yapıp bana sorun çıkarmayacak arazide de insan gibi gidecek bi yol motoru

Motosikleti
cbf 150
2014 model var bizim sitede, yaz kış sokakda duruyor adam kapalı otoparkada koymuyor. üstüde açık. Arada tura çıkıyor geliyor 20 gün falan.

Motor hala sıfır gibi sen anla sağlamlıgını. garajda birde Bmw var 2021 model gs1250 adventure. Düğmeleri solmuş boyaları atmış. tenereyi al geç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bmw var 2021 model gs1250 adventure. Düğmeleri solmuş boyaları atmış. tenereyi al geç

hani nerde avrupa kalitesi ?
ben korlasta 2 yıllık bir diavel gormustum yeminle 15 yılllık gibiydi.

japon seyesi bir başka seviye. bunu ancak yasayan bilir

10 bin km üzerinde yol yaptım ST ile çok sağlam kaliteli bir motor, benim sevmediğim yönleri 2 tane sürüş modu var biri çok ağır diğeri fazla atak kalıyor arada bi mod daha olsaymış çok iyi olurmuş, biraz ağır şehir içinde hantal kalıyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
abi vallahi bu motordan sonra nx500 alırsam geceleri uyuyamam
Kötü bir motor değil NX500. Zamanında getirmeyi becerebilselermiş sanrım DL650 yerine bunu kullanıyor olurdum. 18kg farkları var. Az değil. (Tabi ki güç/ağırlık oranında DL650 %33 daha iyi ama sürüşünün %90'ında o güç aralıklarına hiç çıkmayacaksan pek de bir anlamı yok...)

2019-2023 Arası Yaklaşık 35.000 km 2016 Model Elektronik Süspansiyonlusunu Kullandım.2 Kez Transfagarasan 1 kez Alplere gittim.Konforu güzeldir ama gidiş tarafından 1200'lük gibi yürümez yavaştır.Yön değiştirmeleri yavaş ve hantaldır.Yağ soğutmalı K25 Kasa GS'lere rakip olarak üretilmiştir.2013 de Su Soğutmalı GS'ler çıkınca Supertenere 2014 makyajına rağmen hem güç hem de teknoloji olarak geri kalmıştır.Gazlamalı sürüşlerde arka jant telleri kopması haricinde bir kronik sorun yaşamadım.(Sürekli yetkili servise götürüp şu telleri kontrol edin gerekiyorsa doğru torkla torklayın dememe rağmen yapmamış zalimlar) Rüzgar koruması güzeldir.Road Modunda Yürümez , Sport Modunda da gaz tepkisi lineer gelmez.Yabancıların Jerky Throttle dedikleri bir gaz tepkisi vardır.Bu sebeple Amerikada tüm kullanıcılar Ecu-Flash Yani yazılım revizyonu ile yakıt haritalarını değiştirerek kullanırlar.Hız delisi değilseniz , tatlı tatlı 3 çantalı ve artçılı dünyayı gezmek istiyorum derseniz alınır , ecu flash yaptırılır ve ölümsüz olur.Malzeme ve Boya kalitesinde bugune dek benim gördüğüm en iyi japondur. Frenleri ağırlığına göre iyidir.Elektronik Süspansiyonlar da Avrupalılar seviyesinde olmasa da işini iyi yapar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2019-2023 Arası Yaklaşık 35.000 km 2016 Model Elektronik Süspansiyonlusunu Kullandım.2 Kez Transfagarasan 1 kez Alplere gittim.Konforu güzeldir ama gidiş tarafından 1200'lük gibi yürümez yavaştır.Yön değiştirmeleri yavaş ve hantaldır.Yağ soğutmalı K25 Kasa GS'lere rakip olarak üretilmiştir.2013 de Su Soğutmalı GS'ler çıkınca Supertenere 2014 makyajına rağmen hem güç hem de teknoloji olarak geri kalmıştır.Gazlamalı sürüşlerde arka jant telleri kopması haricinde bir kronik sorun yaşamadım.(Sürekli yetkili servise götürüp şu telleri kontrol edin gerekiyorsa doğru torkla torklayın dememe rağmen yapmamış zalimlar) Rüzgar koruması güzeldir.Road Modunda Yürümez , Sport Modunda da gaz tepkisi lineer gelmez.Yabancıların Jerky Throttle dedikleri bir gaz tepkisi vardır.Bu sebeple Amerikada tüm kullanıcılar Ecu-Flash Yani yazılım revizyonu ile yakıt haritalarını değiştirerek kullanırlar.Hız delisi değilseniz , tatlı tatlı 3 çantalı ve artçılı dünyayı gezmek istiyorum derseniz alınır , ecu flash yaptırılır ve ölümsüz olur.Malzeme ve Boya kalitesinde bugune dek benim gördüğüm en iyi japondur. Frenleri ağırlığına göre iyidir.Elektronik Süspansiyonlar da Avrupalılar seviyesinde olmasa da işini iyi yapar.
kafamdaki en büyük soru işareti 10 yıllık bu motor günümüzde hala diri duracak mıydı cevap oldu teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kötü bir motor değil NX500. Zamanında getirmeyi becerebilselermiş sanrım DL650 yerine bunu kullanıyor olurdum. 18kg farkları var. Az değil. (Tabi ki güç/ağırlık oranında DL650 %33 daha iyi ama sürüşünün %90'ında o güç aralıklarına hiç çıkmayacaksan pek de bir anlamı yok...)
abi 10 yıl öncenin motorunda var elektronik amortisörler var cruise control var çantaları var koruma demirleri var orta ayaklığı var 10 yıl sonra artık bunların standart olması gerek bi advde ama gel gör ki nx500 bomboş bi alet benim bunlara ihtiyacım var kendim aksesuar olarak alıp takayım dediğimde ciddi ciddi iki motor arasında 2 katından fazla fark oluyor zaten o paralara giderim tuareg alırım niye nx500 alayım

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
bu tuaregleri çok övüyorsunuz başınıza gelecek var abinizden söylemesi. onun garanti dışı arızasının altından kalkamazsınız. ayrıcaservisi bile yok

F54

ben birkaç defa test ettim spor modu çok güçlü geldi bana
evet ağır ama selesi rahat ağırlık merkezi aşşağıda ve dengesi güzel malzeme kalitesi iyi sonuçta trampetçinin en lüks motorlarından biri tenere 660 gibi tel maşa olacak hali yok değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar