yamaha Rx kaza :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm.motorunu kimseyle paylaşma.

geçmiş olsun bilader...allah korumuş abini...ne demiş atalarımız at,awrat ve silah...

size de ufak tefek ceza keserler a2 yoksa ama geçmiş olsn para mühim deil şeytan aleti bunnar Allah üzmesin kimseyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avatarında motoru kısmına rx 115 (ölüm makinesi) yazmışsın.Ölümle dalga geçme derim ben.Biraz ciddiye alırsan iyi olur.

arkadaslar hepinize tsk ederim dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelisn cok sükür abim iyi yürüo cok sükür beterin beteri var daha kötü olabilirdi simdi kendisi dio bidaha binmem senin motoruna nasibini almıs simdi tek sorunum var polisler ve motoru düzeltmek yarın gidcem polise şikayeti fln geri alcam ne onlar yansın nede biz boşverelim insaniyet bizde kalsın arkadaslar lütfen lütfe lütfen motoru kullanırken çok dikkatli olumn gözlerinizi dört açın gerekirse.herkeze kazsız sürüşler

Kardeş daha geçen gün konunu görmüştüm rx alıcam falan diye eyvah dedim ne oldu çok üzüldüm geçmiş olsun sanada abinede bereket abine birşey olmamış cana gelen mala gelsin fazla zararda yokmuş bak yapılır ama benim motorum olsa en yakınıma bile vermem hem onun yararı için hem kendim için.
Tekrar geçmiş olsun.

Kardeş daha geçen gün konunu görmüştüm rx alıcam falan diye eyvah dedim ne oldu çok üzüldüm geçmiş olsun sanada abinede bereket abine birşey olmamış cana gelen mala gelsin fazla zararda yokmuş bak yapılır ama benim motorum olsa en yakınıma bile vermem hem onun yararı için hem kendim için.
Tekrar geçmiş olsun.

sağol arkadasım bende bundan sonra motorumu kmseye vermem babama bile sadece kendm kullanırım bana bir ders oldu

helal olsun ne dıyım motora kasksız bınmekten farkı yok gerçi abındede kusur yok ona motoru verende kabahet:D

geçmiş olsun kardeşim.cana geleceğine mala gelsin boşver üzme kendini

Geçmiş Olsun Senin Motordaki Kırıklarda Benim Motor Gibi Aynı Bende iLK Aldığım Gün Kaza Yapmıştım :( Neyse İnşallah En Kısa Zamanda Motosikletini Yapabilirsin..

Öncelikle geçmiş olsun...
Her zaman söylerim: keşke demeyeceksin başka alternatifler varken!
Birisine ''Hayır'' demek belki karşınızda kini üzer hatta kırar ama çoğu zaman şerri uzak tutar....önemli olan da bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar