yamaha Rx kaza :(

slm arkadaslar bildiğiniz gibi 4-5 gün önce bi yamaha rx 115 almıstım az önce abim aldı benden yav kalbini kırmak istemedm sürmesini bilmio trafige kapalı alana gidcem dedi kıramadım onuverdm gitmiş bankanın önüne para cekmeye heralde benzini bitrms benzin koyacakken bi araba süratle karsıda gelioms oda sürmesini bilmediği için süratı 40 fln abimin ön freni tutmus panikten dolayı :S arabanın altına girmis cok sükür abimde kırık cıkık yok sadece diz kapağı ve diz kağaının üstü biraz sıyrılmıs derisi kalkmıs motorunda deposu ice girmis biraz göstergeleri kırılmıs ve rrüzgarlık mı ne egrilmis :S ve ön far camı kutusu falan kırılmıs bakalım nasıl yapacaz arabanın plakasını tutmus allahtan araba kacmıs polise haber verdk yakalicaklar arabayı sürende ehliyetsiz cocukmus. inşallah masrafı falan onlara ödetiriz.yoksa böyle kalır :S babam hayatta yaptırmaz en başından sana demiştim tehlikeli die falan :S neyse sizle paylasmak istedim herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşlar lütfgen allah için dikkatli olun hem aileinizi hemde kendinizi üzmeyin ;) :pale:​

CBA

off geçmiş olsun kardeş kimseye vermicen motoru yaw abine bile ben öyle yapıyorum valla bazen istedimi vermiyorum çünkü acemi...

çok geçmiş olsun bilmeyene vermemek lazım motoru
bisikletten kalma reflex ön frene basmak çok riskli
yine ucuz atlatmışsınız
sen suçlu görünüyormuşsun az kalsın babanın gözünde

geçmiş olsun allah beterinden saklasın:rendeer:

sürenler ehliyetsiz çocukmuş diyosun senin biraderin ehliyeti varmı :silent:
offf ki ne offf :pr:

sağolun arkadaşlar herkeze kazasız sürüşler

geçmiş olsun allah beterinden saklasın:rendeer:

sürenler ehliyetsiz çocukmuş diyosun senin biraderin ehliyeti varmı :silent:
offf ki ne offf :pr:

evet abimin araba ehliyeti var polis bişey demedi.ama o arabayı yakalasınlar hem ceza vercekler hemde motoru yaptırtacaklar

geçmiş olsun arkadaşım
abimi kırmamak için demişsinde sonuç çok daha kötü olabilirdi ozaman keşke kırsaydım diyecektin. en kötüsünü düşün ve gerekiyosa kim olursa olsun kır.....

sağolun arkadaşlar herkeze kazasız sürüşler

evet abimin araba ehliyeti var polis bişey demedi.ama o arabayı yakalasınlar hem ceza vercekler hemde motoru yaptırtacaklar

ah paşam araba ehliyeti var ama a2 ehliyeti yoksa oda suç teşkil eder :wiinkk:

sen yinede motorunu abinde kardeşinde arkadaşında olsa kimseye verme :cat:

çok geçmiş olsun allahtan ucuz atlatmış abin yoksa motoru verdiğin için üzülebilirdin::saad:: çarpan arabada ki çocuk ehliyetsiz kullanmaktan ceza alacak mı?

geçmiş olsun :pale:abinde ehliyetsiz kardeş şu durumda b sınıfı ehliyet in motosiklet i kullanmadığını bilmen lazım senin aslında şu durumda her hangi bir hak talep edilemez kazayı sen yapmış gibi göstermen lazım a2 ehliyet in varsa tabi:wiinkk:

çok geçmiş olsun arkadaşım.allah korumuş.boşver maliyeti bunlar ikinci planda kalsın.cana geleceğine mala gelsin.bir şekilde yaptırılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar