Yamaha Yamaha Rx 115 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar ben huseyın mugladan burda fazla rx yok ama bende 135 kıng war ben bu sıteye yenı uye oldm ısterseneız msn nımı ekleyebılırsınz foto video flan atabılırım

kardeş senin makinede bi ayarsızlık var sanırım benimki o kadar yakmıyo hergün benim makinenin kafada 50 kmsi var ve 5 tllik benzinle gidiyor bu yolu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------

2000 tl yapar kardes

Ya dostum RX 115 den bahsediyoruz müsade etde yaksın o kadar ayrıcalığı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

Sana katılıyorum usta makine yaktığının hakkını veriyor yakacak 4 zamanlı olanlarıda görüyoruz 0,50 kuruşun hesabını yapıyorlar ama sadece duman yutuyorlar:)

Beyler Bu makinanın Son hızı nedir..150 -160 'imiş duyduguma göre..Benzin olayı nasıldır ? 100 km kaç litre yiyor Kaç lira ? Sorun çıkartırmı

slm arkadaşlar ben urfadan hasan ben bugün bir yamaha 115 rx kırmızı aldım 2000 model 2000 tl ye aldım yakında resimlerini eklerim tüm motor hastalarına saygılar

rx motorlarına parası olan değil hastası olan biner. bende rx 135 kullanıcısıyım 2, sahibibyim 2 yaşından beri bende gayet memnunun şu an k.kale de tekdir diyebilirim...

Bende RX115 kullanıcısıydım. İlk motorum 2003 model, ilk bu motorda öğrendim ben motorsiklet kullanmayı. :) Ve motorumu 7 ay önce sattım. Sizlere çok samimi konuşuyorum hiç motor kullanmadım o günden beri, ve gözlerim dolmuştu. Sesi ve kaçışı... mükemmeldi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

Bende RX115 kullanıcısıydım. İlk motorum 2003 model, ilk bu motorda öğrendim ben motorsiklet kullanmayı. :) Ve motorumu 7 ay önce sattım. Sizlere çok samimi konuşuyorum hiç motor kullanmadım o günden beri, ve gözlerim dolmuştu. Sesi ve kaçışı... mükemmeldi.

Motor özellikleri : silindir hacmi 115 8 beygir 2 zamanlı 5 vites
Arkadaşlar bu motorun tek kullanıcısı benim geliba sitede ama kullanan varsa onlar bilir pek fazla bişey dememe gerek yok 140 - 160 rahat basıyo ama bunu kullanan ların 1 adet petrolü olması lazım :queen: benzin yakmıyo içiyo geçen adıyama gittik arkadaşla 2 kişi 550 km 80 ytl lik benzin yaktı oda 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyo sanırım eğer anlayan arkadaşlar varsa yazsın lütfen çok yakmış veya normal die
Buda Resimleri
http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/motor_5.jpg&ekleyen=gececi46
http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/Görüntü009.jpg&ekleyen=gececi46

Ustam hatam varsa düzelt ama bu motor 16 hp değilmidir? En azından bendeki öyleydi. :)

Antalyadan Selam ben siteye yeni üye oldum bende de bir Rx II5 war 2ooo model Kırmızı =) yaklaşık olarak 1.5 senedir bende mersinden qeldi tek hayalimdi muradıma erdim onun zewki hıcbırseyde yok her uzayışında içim qidiyor km ne qösterıyorsa qıdıyor yeterki yol qöster her türlü eziyete qeliyor banamısın demiyor full JAPAN çin olsaydı pilaw olurdu yurt dışında 0 modelleri üretime dewam ediyor ama tr de yasak Türkiyeye qelse kac lira olursa olsun sıfırını alırım:) yeni modelleri daha güzel king tasarımı kullanmışlar çoğu parcası king olağan üstu ALET KİNG :)

Rx 115 in 100 kmdeki yakıt tüketimini bilen varmı arkadaşlar özellikle agresif kullanımda..arazide off-road için böyle performanslı bi motor düşünüyorum bi çift cross lastiği ve rx115 ...

Arkadaşlar benim bir tane 115'liğim var motor çok seri maaşallah ama 1. 2.ve 3. viteste iyi gidiyor bilenler bilir yani :D ama 4. ve 5. viteste çok az hızlanıyor normalde daha da hızlı gitmesi gerekiyor dimi ? ve size bunu sorucam neden böyle yapıyor bu motor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar