yamaha road warrior

Slm arkadaşlar ,

Geçen gün bir show room u ziyaret ettim ve aşık oldum, Bir super sport tutkunu olarak , gördüğüm bu çılgın alet (yamaha road warrior) sanırım tarzımı değiştirecek :king: inanılmaz bir motor 1700 cc lik bir canavar.

Bu arada halen motor almadım.Twister alıcam diye karar vermiştim ama şimdi bu aleti alıp düşmeye karar verdim. :p Bu arada fiyatı 25 milyarmış biraz tuzlu yani ama değer.......

Abi sende hayran kalacagin motoru iyi secmissin dogrusu..
Ama bu motor ile baslaman biraz sakat gibi... Baksan su canavara..
Ancak usta soforler kullanir..:)

00_aa_aaayamaha_bike_600.jpg

alet güzel ne diyim ekzost u benim motor kadar sadece :rendeer: :king:

Abi arka tekeri kamyon lastiği kadar inanılmaz bir görüntü motorun bütün organları dışarda, ve kayışlı sistem . Arkadan aynı J. Lopez gibi yanii :mrgreen: Antalyada iki tane varmış biri hala showroom da...

Peki düşünce motorun masrafı sana 5 milyar diyen Antalya'nın sevgili motor ustalarından biri karşına çıkınca böle :king: dil çıkarabilen mi bakalım :queen:

Nuestra' Alıntı:
Peki düşünce motorun masrafı sana 5 milyar diyen Antalya'nın sevgili motor ustalarından biri karşına çıkınca böle :king: dil çıkarabilen mi bakalım :queen:
:thumleft:

Dilini o ustaları karsında gorunce de cıkaracakmısın bakalım :cherry:
sen bize bakma kıskanıyoruz işte...:)

valla bende ballıkaya gezisinde görmüştüm motoru hakkaten çok güzel motor. arkadaşlardan biri soba borusuna benzetmişti motoru :tongue: ama honda valkyre gibi de değil şimdi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar