Yamaha R6

Yamaha r6 almak istiyorum ne dersiniz 2004 model düşünüyorum lütfen yardım şimdiden tesekkür ederim sizinle olmak çok güzelll

Hayırlı olsun deriz, Adın nedir ne iş yaparsın? nerdensin? biraz kendındne bahsedıp sonra sorunu yada sorununu bildirsen arkadaslar daha iyi yardım edeceği kanısındayım..

:queen:İyi guzel cok guzelde ben sımdı standart soru sormak ıstıyorum

Daha once kullanmıslıgın varmı ehlıyet varmı ? :queen::queen: Tecruben varmı Bılıosun o motor 125 lıge benzemes gaza dokudun an ıst.ızmıte 1 dk gıdersın :queen::queen::queen:Cok abartım ama nese

Adım soner izmirliyim. daha önce Mz301 kullandım 4 sene kadar. Matbaacılıkla uğraşıyorum. 600 cc lik deneyimim var. Ama yamaha R6 hiç kullanmadım. Bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Fikirleriniz çok önemli. 1 Hafta içinde almam lazım. malum havalar ısınıyo:mrgreen:

Adım soner izmirliyim. daha önce Mz301 kullandım 4 sene kadar. Matbaacılıkla uğraşıyorum. 600 cc lik deneyimim var. Ama yamaha R6 hiç kullanmadım. Bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Fikirleriniz çok önemli. 1 Hafta içinde almam lazım. malum havalar ısınıyo:mrgreen:

ben 19 yaşındayım.ben kullandıktan sonra sen haydi haydi kullanırsın.hayırlı olsun.al al al kesinlikle al ben hasta oldum o makinaya:rendeer::rendeer:

ben 19 yaşındayım.ben kullandıktan sonra sen haydi haydi kullanırsın.hayırlı olsun.al al al kesinlikle al ben hasta oldum o makinaya:rendeer::rendeer:
saol kardeşim herkulaktan bişey duyuyorum cevremde haliyle kararsız kaldım bende fikrine için tesekkür ederim insallah en kısa zaman da resimleriyle paylaşıcam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r6s... umarım.. kazasız belasız binebilmen dileği ile :)

güzel motor almayı düşünüyorsun nasipse inşallah alırsın simdiden hayırlı olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mz301 kullanmışın daha ne gayet normal r6 ya geçmen bırazda kabiliyetin varsa anında kaparsın işi.şimdiden hayırlı olsun sadece dikkatlı ol gaza gelme gazı bıranda açma yavas yavaş :rendeer:

mz301 kullanmışın daha ne gayet normal r6 ya geçmen bırazda kabiliyetin varsa anında kaparsın işi.şimdiden hayırlı olsun sadece dikkatlı ol gaza gelme gazı bıranda açma yavas yavaş :rendeer:
tesekkür ederim bu iyi geldi işte:cat:

renos35 kardeşim bende aynı dertteyim en kısa zamanda bir tane alacağım ortalam ikinci elleri benim bildiğim 2000 - 2001 modeller 9.000 ile 12.000 ytl arasında geziyor tabi bunun temiz olanını bulmak önemli neden önemli çünkü motor çok hırçın ve kullanıcısını çıldırta biliyor hız konusunda, bu sebepten bilinçsiz kullanıcılar motora zarar vermiş olabiliyor kendisi hiç bilmeden. örnek vites atması krank dişli problemleri gibi bunları bilen biriyle görüşerek veya ustasına sırf götürmüş olmak için götürme, gerçekten dört dörtlük incelettir. En kısa zamanda bende alacağım 1 ay içinde inşallah. şimdiden hayırlı olsun diyelim.

r6 isteyen varsa bana özelden ulaşabilir.2003 model 25.000 km ve fiyatını çok uyguna veriyorum..12000 ytl.kaza feln diye düşünmeyin.abim evleniyorda ev alacak kendine.isteyen gelir görür.motorsikleti görmek istiyorum derseniz.sahibinden.com'a girin. r6 bölümünde 12.000 ytl 2003 var yalovadan.playboy_77 nickli.makine odur.(şimdi siteyi açıp link vermek zor geliyor :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar