Yamaha r6 Granajlarııı Önemli

herkeze mrb aklıma takılan küçük bir sorum olucak sizlere

yamaha r6 almayı planlıyorum ve 2000 üstü modelleri dudak uçurtucak bir fiyatta satılıyor :pr: 2000 model yamaha r6 alıp ona 2007 model yamaha r6 granajlarını taka bilirmiyim uyumsaglarmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler :)

Şaside herhangi bir işlem yapmadan takamazsın. 2000 kasalarla 2007 kasaların grenaj bağlantı yerleri farklı. Ama bi motor görmüştüm siyah 2000 kasa ama 2007 kuyruğu vardı bunu bi araştır derim.
Bunun yanında 2000 model ss motor kesinlikle önermem. Lakin ilk sahibidir gerçekten temiz kullanılmış bakımlı motorsa ilgilenilebilir.

uydurulabilse bile, montajı ayrodinamikten iyi anlayan işin ehli birisi tarafından yapılmalı... yüksek süratlerde grenajlar rüzgar yükü altında kalır ve bu yük motosiklete doğru dağıtılmazsa yere basması gereken motor havalanmaya kalkabilir.

bence tehlikeli bir uğraş. bu konuda tecrübesi ve yeterli bilgisi olmayan birisinin uygulaması kesinlikle çok yanlış bir fikir bence :)...

öte yandan, bir önceki mesajdaki yoruma katılıyorum. 2000 model SS... bir aracın sağlam kalması için düzenli kullanılması gerekir. 2000 yılından beri düzenli kullanılacak bi motosiklet 50.000 km yi geçer. aslında 50.000 km çok ciddi birşey olmasa da sonuçta aracın yıpranma evresine girdiği kmler.

bunun yanında daha ciddi bir sıkıntı şu ki, metal yorgunluğu. 11 - 12 yaşında bi SS'e güvenilmez. güvenmek için baştan aşağı bakımdan ve tadilattan geçmesi gerekir...

he, böyle yapmayıp kullanıp başına birşey gelmeyen bir çok kişi olabilir o ayrı... ama bu garanti değil :) tesadüftür :)

daha uygun daha bütçene hitap eden daha tatminkar bir motosiklet tercih etmelisin bence...

Aslinda mumkun.Bende 2001 R6 var.2007 grenajlari takabilirsin ama yeni vida yerleri yaptirman gerek ufak tefek noktalarda kesme gerekir.Ama tavsiye etmem.Cunki grenajlari alacaksin kuyruk alacaksin bunlari yeniden boyatacaksin sana pahaliya patlar.Bu isi yaptirman icin ustaya vericegin para ayri ayrica sadece 2007 model r6 farlari 300 euro civari sanirim.Sinyali,aynasi,gostergeleri falan filan derken sana pahaliya patlar.Ugrasman ve beklemen de cabasi.Eger temiz bir r6 bulursan orjinal halinde kullan.Yeteri kadar para toplayinca onu satar yeni model alirsin.Ustune masraf atmana gerek yok.Ayrica 2000 model r6 larda gayet guzel bence.

yorumlar için saolun arkadaş Galiba haklısınız ben en iyisi Biraz daha bekliyeyim tşkler :rendeer: :bestmt:

Motosikletin aerodinamiği tamamen değişir, güvenli sürüş sağlayamazsın kanımca...

2000 model r6 almak hayatının en büyük hatası olur dostum . Neden mi ? aşağıyı bir oku bence .

* 2000 model racing makina düz gitmez ( kabaca götü ayrı gider başı ayrı gider. )
* kaç defa düşmüştür veya patlamıştır. şasesi - ön çatalı kaç defa elden geçmiştir .
* motoru zinciri dişlileri debriyaj seti hertarafı bitmiştir. çöplüktür artık o makina . eşek gibi yağ yakıyodur. piston da keçe diye birşey kalmamıştır.
* eşek gibi yakar benzin yetiştiremezsin . Karbüratorlüdür ki karbürator olayı artık bitmiştir dünyada . enjeksyon devri artık . Karbürator arızalarından ayarlarından illallah edersin.
* ilk sahibinden temiz kullanılmış bir 2000 model r6 yoktur . böyle birşey doğa kanunlarına ve eşyanın tabiatına aykırıdır. o motor kaç defa el değiştirmiş kaç çakalın apaçinin elinden geçmiştir nasıl darbeler almıştır nasıl çakal ustalar tarafından makyajlanmıştır. neler yaşamıştır kimbilir.
* muhtemelen lastikleri de bitiktir. Lastikler seni yola bağlayan tek unsurlardır ama kimse 2000 model makinasına paraya kıyıp yeni lastik almaz. alan da satmaz. vs .
* bu makinalar Racing e özenip te kakalanmış zavallı insanların elinde veya racing e özenen acemilere kakalamak isteyen çakalların ellerinde döner durur. belli bir yaştan sonraki racinglere aklı başında olan hiçbir binici dönüp bakmaz.
* ilanlara baktığında hep ya sağlık sorunları , ailevi nedenler ya da askerlik veya abidik gubidik nedenle satıyorum derler. makina çok temiz derler.kazasız ( 2000 model araba bulamazsın kazasız r6 nasıl bulasın ) derler. kimse makina bitik aldım elimde patladı şimdi elden çıkarmaya çalışıyorum demez doğal olarak .
* KM si 50.000 altında olanların hepsi oynanmıştır.

aklıma gelenler bunlar umarım bir fikir oluşturabilmişimdir zihninde. yani 2000 model r6 da grenaj, düşünmen gereken en son şey bence.

2000 model r6 almak hayatının en büyük hatası olur dostum . Neden mi ? aşağıyı bir oku bence .

* 2000 model racing makina düz gitmez ( kabaca götü ayrı gider başı ayrı gider. )
* kaç defa düşmüştür veya patlamıştır. şasesi - ön çatalı kaç defa elden geçmiştir .
* motoru zinciri dişlileri debriyaj seti hertarafı bitmiştir. çöplüktür artık o makina . eşek gibi yağ yakıyodur. piston da keçe diye birşey kalmamıştır.
* eşek gibi yakar benzin yetiştiremezsin . Karbüratorlüdür ki karbürator olayı artık bitmiştir dünyada . enjeksyon devri artık . Karbürator arızalarından ayarlarından illallah edersin.
* ilk sahibinden temiz kullanılmış bir 2000 model r6 yoktur . böyle birşey doğa kanunlarına ve eşyanın tabiatına aykırıdır. o motor kaç defa el değiştirmiş kaç çakalın apaçinin elinden geçmiştir nasıl darbeler almıştır nasıl çakal ustalar tarafından makyajlanmıştır. neler yaşamıştır kimbilir.
* muhtemelen lastikleri de bitiktir. Lastikler seni yola bağlayan tek unsurlardır ama kimse 2000 model makinasına paraya kıyıp yeni lastik almaz. alan da satmaz. vs .
* bu makinalar Racing e özenip te kakalanmış zavallı insanların elinde veya racing e özenen acemilere kakalamak isteyen çakalların ellerinde döner durur. belli bir yaştan sonraki racinglere aklı başında olan hiçbir binici dönüp bakmaz.
* ilanlara baktığında hep ya sağlık sorunları , ailevi nedenler ya da askerlik veya abidik gubidik nedenle satıyorum derler. makina çok temiz derler.kazasız ( 2000 model araba bulamazsın kazasız r6 nasıl bulasın ) derler. kimse makina bitik aldım elimde patladı şimdi elden çıkarmaya çalışıyorum demez doğal olarak .
* KM si 50.000 altında olanların hepsi oynanmıştır.

aklıma gelenler bunlar umarım bir fikir oluşturabilmişimdir zihninde. yani 2000 model r6 da grenaj, düşünmen gereken en son şey bence.
Dediklerine katilmiyorum benim r6 simdi 48 binde 2.sahibinden aldim adam gozu gibi bakmis.Belcika da yamaha servisine soktum motor gayet saglikli calisiyor dedi 2 ay once tekrar servise gittim crash bar taktirmak icin ustaya motordan bir ses geliyor sanki bi bak dedim.Adam 250 km yaptim anormal bir ses yok dedi.Kuruntu yapiyorsun dedi.Yakit tuketime gelicek olursak 16 litre ile Antwerpen-Amsterdam ve geri yaptim 2 kisi.Motor gayet stabil sagliki ve atik tir.Sahsen 200 km ile kullandim oyle dedigin gibi yok gotu bi tarafta onu bi tarafta diye bisey sozkonusu bile degil.Her 2000 model r6 isine yaramaz diyemezsin..Boyle bir motor kullandin mi ki boyle bir yorum yapiyorsun.Hem Kullanmis bile olsan kotu bir makine almissindir hepsi oyle diye dusunemezsin.

Dediklerine katilmiyorum benim r6 simdi 48 binde 2.sahibinden aldim adam gozu gibi bakmis.Belcika da yamaha servisine soktum motor gayet saglikli calisiyor dedi 2 ay once tekrar servise gittim crash bar taktirmak icin ustaya motordan bir ses geliyor sanki bi bak dedim.Adam 250 km yaptim anormal bir ses yok dedi.Kuruntu yapiyorsun dedi.Yakit tuketime gelicek olursak 16 litre ile Antwerpen-Amsterdam ve geri yaptim 2 kisi.Motor gayet stabil sagliki ve atik tir.Sahsen 200 km ile kullandim oyle dedigin gibi yok gotu bi tarafta onu bi tarafta diye bisey sozkonusu bile degil.Her 2000 model r6 isine yaramaz diyemezsin..Boyle bir motor kullandin mi ki boyle bir yorum yapiyorsun.Hem Kullanmis bile olsan kotu bir makine almissindir hepsi oyle diye dusunemezsin.

Ama istisnalar kaideyi bozmaz.
O piyasının durumu böyle demek istemiş. Yani 10 tane motordan 9 u onun anlattıgı gibi. 1 i sizin anlattıgınız gibi .

Abicim avrupa motoru farklı olur tabiki adamlar değerini biliyor bakımlarını yapıyorlar. Avrupada gördüğüm racingler genelde eski modellerdi hepsi de sıfır gibiydi. Ayrıca avrupa yollarının hali belli türkiye yollarının hali belli :) Motoru kötülemiyoruz biz kullanıcıyla alakalı R6 ya kimse laf söyleyemez zaten :)

Abicim avrupa motoru farklı olur tabiki adamlar değerini biliyor bakımlarını yapıyorlar. Avrupada gördüğüm racingler genelde eski modellerdi hepsi de sıfır gibiydi. Ayrıca avrupa yollarının hali belli türkiye yollarının hali belli :) Motoru kötülemiyoruz biz kullanıcıyla alakalı R6 ya kimse laf söyleyemez zaten :)
Haklisin ben burda 90 model zzr ler goruyorum inanki tek bir cizik bile yok.Ama adam oyle demiski 2000 model motor kullananlar ahmaktir demeye gelmis.Buna sinir oldum.Bunu soyleyen arkadas boyle bir motor kullanmis mi acaba?Yada kafadan salliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar