yamaha r6 almak

Selam arkadaşlar.Yamaha r6 almak istiyorum bir tane kinci el 20000tl ye buldum. Bu motoru ezmediğim düşünlürse bakımları zamanında yaptığımı varsayarsak 6 ay sonra satmak istesem ufak bi karla ya da aldığım fiyata satabilir miyim.

Kullandığın makineyi bırak aynı fiyata bide kârla satmak istiyorsun? Neyin kafası bu

Kullandığın makineyi bırak aynı fiyata bide kârla satmak istiyorsun? Neyin kafası bu

neden hep zarar ederekmi satmamız lazım...senin süper boyu alırsın 2 ye ama birdaha 2 ye satamazsın büyük makinada nakite sıkışmış kelepir ve temiz makina bulursan 3 5 kar ederek satarsın.ama r6 nın piyasasını bilemediğimden konuya bişe diyemem.

neden hep zarar ederekmi satmamız lazım...senin süper boyu alırsın 2 ye ama birdaha 2 ye satamazsın büyük makinada nakite sıkışmış kelepir ve temiz makina bulursan 3 5 kar ederek satarsın.ama r6 nın piyasasını bilemediğimden konuya bişe diyemem.

Düz mantık ; Sayaç arttıkça fiyat düşer.

Yok aslında yanlış anlaşıldı biraz ben satarken zarar eder myiz babında dedim fazla km kullanmayacağım sadece hevesimi alacağım çünkü şarka gideceğim orda binemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar