Yamaha R25 vs R3 Hangisi Alınması mantıklı (2024)

Yıllardır satılan bir motoru sadece çok ufak revize edip 321cc motor bloğu koyup üstüne neredeyse karaborsa fiyatıyla değerlendirmiş olsak 58 bin lira gibi bir para koyup üstüne alabiliyoruz bana çok saçma geliyor ayrıca bu zamanlarda r25 alsa listeden kalksa insanlar zarara uğramazmı sizce ayrıca çok büyük yeniliklere sahip bir motor değil değerlendirmenizi merak ediyorum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hocam gözünü seveyim artık "hangi motosiklet?" diye konu açma yav :) Dur daha sana yeni Hornet vermiştik, ne ara R25'e geldin?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hocam gözünü seveyim artık "hangi motosiklet?" diye konu açma yav :) Dur daha sana yeni Hornet vermiştik, ne ara R25'e geldin?

+1. Yeter ama artık :) Konunun adından daha bakmadan kim açmış anlıyoruz...

Motosiklet almayın! (Çünkü bu kararsızlıkla zaten ne alsanız mutlu olmayacaksınız - sorun hangi motosikletin alınması gerektiğinde değil, başka yerde...)

Aynı modelin 300cc’si konsepti vergi oranlarının fahişliği nedeniyle tr de pek tutmuyor. Yamaha bunu yıllar önce xmax ile denemişti ve beklendiği üzere tutmadı. Çeşitlilik açısından güzel bir adım ama bunun tutma ihtimali düşük bir deneme olduğunu unutmamak gerekir. Günün sonunda Piyasası oluşmamış, vergi oranı yüzünden fiyatı fahiş kalmış büyük zararla satacağınız bir motorunuz olmuş olur.

Yok hocam hornet alacağımda bu iki modele takıldım yani bazı insanlar konu arıyor aramayıp bizim konumuza bakabilirler diye açtım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

Aynı modelin 300cc’si konsepti vergi oranlarının fahişliği nedeniyle tr de pek tutmuyor. Yamaha bunu yıllar önce xmax ile denemişti ve beklendiği üzere tutmadı. Çeşitlilik açısından güzel bir adım ama bunun tutma ihtimali düşük bir deneme olduğunu unutmamak gerekir. Günün sonunda Piyasası oluşmamış, vergi oranı yüzünden fiyatı fahiş kalmış büyük zararla satacağınız bir motorunuz olmuş olur.

Forza 350 bundan kaynaklı gelmiyor o zaman.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Ne alayım?" diye harcadığın zamanı tiri viri de olsa bir motosikletle sürüşe harcasaydın şu an Marquez'din.

"Ne alayım?" diye harcadığın zamanı tiri viri de olsa bir motosikletle sürüşe harcasaydın şu an Marquez'din.

Abi kimse anlamak veya cevap yazmak için uğraşmıyor genel bilgi olsun diye yazıyorum insanlar forumlara girip merak edip yazıyor başkada motor forum yok buraya ne kadar yazarsak veya modelleri değerlendirirsek o kadar iyi olacağı kanaatindeyim lütfen dalga geçmeyin yani bu forumda zaten avuç kadar insan var sohbet burnumuzdan gelmesin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi kimse anlamak veya cevap yazmak için uğraşmıyor genel bilgi olsun diye yazıyorum insanlar forumlara girip merak edip yazıyor başkada motor forum yok buraya ne kadar yazarsak veya modelleri değerlendirirsek o kadar iyi olacağı kanaatindeyim lütfen dalga geçmeyin yani bu forumda zaten avuç kadar insan var sohbet burnumuzdan gelmesin.

Haşa dalga geçme maksadım yok. Ok, seni de anlıyorum ama bir motorun bir özelliğinin bir diğerinden daha iyi olması açıkçası çoğumuzun umrunda değil. Varsın olsun 10 bg daha kuvvetli olsun, varsın olsun Qs olsun, inan bunlar gerçek hayatta çok mühim farklılıklar değil. Yeri geliyor R1200Gs benim tempomda sürüyor, yeri geliyor ben 250 cc tek silindir temposunda sürüyorum. Anlatmak istediğim; bu işlerde en iyisi yok, amaç ve imkana göre motor var. Amacına dönük imkanın neye yetiyorsa onu al. Bol bol sür, bize sürüş tecrübelerini aktar. Sayende yeni rotalar öğrenelim. Şahsi düşüncemi merak edersen R25 321 cc olsa ne olur 500 cc olsa ne olur?

Kardes arsivde bilgilendirici icerik kalsin istiyorsan, bize okumaya deger birsey yazman lazim.

Once bi sen arastir bu R3 niye pahali diye, teknik verilere bak, karsilastirma videosu bul izle begendiginin linkini koy. Kullabici yorumlarini oku, ingilizcen varsa yabanci yorumlardan cevir derleme yap vs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar