Yamaha R25 Tiger Egzoz

Katılım
16 Eyl 2015
Mesajlar
699
herkes birşey yazıyor , tek silindirden de mis gibi ses çıkıyor zaten maksat ses çıkmasından ziyade farkedilirlik. E5 te / temde araç sürücüsü seni aynadan görse bile sallamaz ama artarak gelen bir egzoz sesi senin gaz açtığını söföre iletir ve adam ona göre hareket eder.

En basitinden bi mt-09 ses olarak yetersiz yani? Peki.
 
Katılım
23 May 2014
Mesajlar
236
Arkadaşlar sizi anlıyoruz, altınızda motor var hevesiniz var bizde o yollardan geçtik emin olun, ama yazık değilmi egzoza para veriyorsunuz? üzerine 2-3 daha koy motorunu değiştir. tek silindir - çift silindir farketmez, sadece rahatsız edici bi ses verir, insanlar size bakarken ses güzel geldiği için bakmıyor rahatsız ettiği için bakıyor. Kendimizi teselli etmek yerine kabullenelim bunu, sadece kulak tırmalar. Bi F1 sesi duymak nerede pata pata ses nerede. He bu ses beni tatmin ediyor diyorsanız saygımız sonsuz, ama fikir danışmak için konu açmışssınız bizde fikrimizi beyan ediyoruz.
Saygılar.
 
Katılım
7 Eyl 2013
Mesajlar
208
Çevirmelerde vs. sıkıntı olmuyor mu egzoz? Gördüğüm kadarıyla herkeste var ama çok kişide ceza yedim falan diyordu, sizde durumlar nedir?
 
Katılım
23 May 2014
Mesajlar
236
Yaşadığın şehirle alakalı, istanbulda bazen motorlı polisler durdurup sıkıntı yapıyor, yazında bağdat caddesinde hafta sonları S virajında hep yapıyorlar modifiyeli araçlar motorlar allah ne verdiyse denk geleni alıyorlar.

Çevirmelerde vs. sıkıntı olmuyor mu egzoz? Gördüğüm kadarıyla herkeste var ama çok kişide ceza yedim falan diyordu, sizde durumlar nedir?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst