YAMAHA R25 MOTORUM CALINMISTIR

17 RT 424 PLAKALI YAMAHA R25 MOTORUM İÇERENKÖY DEN APARTMANIN BAHÇESİNDEN CALINMISTIR.
BULANA HABER VERENE ÖDÜL VERİLECEKTİR.
05553870008

15385541_10154723968222412_6277823780491560943_o.jpg

Kötü olmuş hocam bulunur inş. da rahata erersiniz.:silent:

nedir bu hırsızların R25 ile derdi hepde bu modele çalıyor şerefsizler. inşallah hocam en kısa sürede bulunur.

nedir bu hırsızların R25 ile derdi hepde bu modele çalıyor şerefsizler. inşallah hocam en kısa sürede bulunur.

2016 yılı içerisinde en çok satan motorlardan biri, 250 cc segmentinde açık ara en çok satan motor, sürüş şekliyle ilgili olarak en çok kaza yapılan motorlardan biri, bu kadar çok satılan motora da yedek parça ihtiyacı aynı oranda yüksek oluyor... Kaza yapan veya bir yerlerine zarar veren arkadaşlara da ucuz yedek parça lazım, çalınannların çok büyük bir kısmı da parçalanıp ihtiyacı olanlara satılıyor, bu şekilde bir sektör oluştu maalesef...

Geçmış olsun,umarım bulunur.Ayırıcı özelliği var mı tanımak için ? Güvenlık önlemi olarak neler vardı üzerinde ? Ben kendı motorumda hıc tahmın edılemeyecek bır yerdekı vıda ve somunun degıstırdım ve aynı somun ve vıdayı kırmız renkte olanını taktım.Bılmeyen bırının motorda bulması ımkansız , bır gun ısıme yaramaz umarım,bır nevı gızlı bır ısaret gıbı. 1-2 yerdede nıspeten kolay ulasılacak ama cok akla gelmeyen yerlerındede farklı ısaretler koydum.

Son düzenleme:
Arkadaslar motorun ön camı siyah folyo kaplama,
Sanırım sol taraftakiydi motor koruma takozunda sürmeden dolayı erime var,
gecen hafta sıfır almıs oldugum Brigstone s20 lastikler üzerinde, (genelde ya rosso 2 kullanırlar - yada üzerinde gelen IRC vardır)
Elcikler spor MAVİ aluminyum alısımlı parlak olanlardan takmıstım,
Dikkat edilirse önceki sahibi önkafa grenajının orda farın yanında "46" stikerı yapıstırıp sokmus izi kalmıs,

simdilik aklıma gelenler

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Arkadaslar motorun ön camı siyah folyo kaplama,
Sanırım sol taraftakiydi motor koruma takozunda sürmeden dolayı erime var,
gecen hafta sıfır almıs oldugum Brigstone s20 lastikler üzerinde, (genelde ya rosso 2 kullanırlar - yada üzerinde gelen IRC vardır)
Elcikler spor MAVİ aluminyum alısımlı parlak olanlardan takmıstım,
Dikkat edilirse önceki sahibi önkafa grenajının orda farın yanında "46" stikerı yapıstırıp sokmus izi kalmıs,

simdilik aklıma gelenler

Geçmiş olsun inşallah motorunuz bulunur. Etrafa dikkat ederim. Ama çalıntı olayı çok arttı. Hangi birisine dikkat edeceğiz. Gidişata bakılırsa motosiklet hırsızlığı Türkiye'de ekonominin önemli sektörlerinden biri olacak. Bari çalıntı motor fuarı falan yapılsın da sahipleri tekrar satın alsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar