Prodüksiyonun güzelmiş
Hacı kaza yaptın sandım yav, telefona sarılıyordum :queen:
öyle olsaydı zaten beni heryerde görürdünboş konuşmaya gerek yok kaza yorumlarınız fikirlerini nasıl kurtulabilirdim veya nasıl yapsaydım daha iyi sonuçlanırdı gibi düşüncelerinizi merak ettiğim için buraya koydum. zaten konu açtığım başlıkda kaza ile ilgili millet kaza videolarını buraya koyuyor yanlış yapmış olsam okadar modaratör illaki fark edip silerdi.düşüncelerinize saygım sonsuz bir başka videoda bu yorumlarınızı değerlendiricem denk gelirseniz görürsünüz illaki ayrıca teşekkür ederim yorumlarınız için.
öyle olsaydı zaten beni heryerde görürdünboş konuşmaya gerek yok kaza yorumlarınız fikirlerini nasıl kurtulabilirdim veya nasıl yapsaydım daha iyi sonuçlanırdı gibi düşüncelerinizi merak ettiğim için buraya koydum. zaten konu açtığım başlıkda kaza ile ilgili millet kaza videolarını buraya koyuyor yanlış yapmış olsam okadar modaratör illaki fark edip silerdi.düşüncelerinize saygım sonsuz bir başka videoda bu yorumlarınızı değerlendiricem denk gelirseniz görürsünüz illaki ayrıca teşekkür ederim yorumlarınız için.
Çok kötü motosiklet kullanıyorsun.
Hakaret veya eleştirmek için demiyorum.
Kendini geliştirmek gerek. Umarım vücudunda bir zarar yoktur. Sevgiler.
Yazdıklarına bakılırsa hala olayın farkında değilsin. "Kaza geliyorum demez" derler. Fakat senin sürüşünde "geliyorum" diye ciyak ciyak bağırıyor.öyle olsaydı zaten beni heryerde görürdünboş konuşmaya gerek yok kaza yorumlarınız fikirlerini nasıl kurtulabilirdim veya nasıl yapsaydım daha iyi sonuçlanırdı gibi düşüncelerinizi merak ettiğim için buraya koydum. zaten konu açtığım başlıkda kaza ile ilgili millet kaza videolarını buraya koyuyor yanlış yapmış olsam okadar modaratör illaki fark edip silerdi.düşüncelerinize saygım sonsuz bir başka videoda bu yorumlarınızı değerlendiricem denk gelirseniz görürsünüz illaki ayrıca teşekkür ederim yorumlarınız için.