Yamaha R25 Garip Ses

Merhaba arkadaşlar ilk sahibi olduğum r25 garip bi ses geliyor motor 26bin kilometrede tüm yağ, yağ filtresi, hava filtresini 5bin km bir değiştiriyorum. Son 15-20 gündür biraz yüksek devirde debriyaj tası tarafından şıkırtı zırıltı gibi sürtünmemi desem ne desem tarif edemiyorum videoya da çektim ama ses yansımıyor. Motorun debriyaj balatası hiç değişmedi bi kaç kör topal motorcuya dinlettim açmadan anlayamayız egzantirik zinciriden olabilir diyorlar. 26bin kmde r25in egzantrik zinciri bollaşma yapabilirmi? Motoru hiç bi zaman köklemesine kullanmadım aksine sakin kullanırım debriyaj balatası saçları ve yaylarının siparişini verdim elim alet tutuyor kendim değiştireceğim. Bu arada motor çekişten de bayabi düştü yokuş yukarı motor çıkıyor ama zorluyor kendini. Kafam karışık durduk yere masraf çıkacak diye ödüm kopuyor motorunda açılmasını hiç istemiyorum ::sluu::

Eğer sağlam toplanacaksa fabrika çıkışından daha iyi olur, motoru açmaktan çekinmeyin. Bi de kendiniz yapacaksınız daha da iyi. İnşallah çok masraf çıkmaz. Benim de debriyaj balatasından başka bişey gelmedi aklıma, ondandır muhtemelen.

Son hız düştüyse olabilir, böyle tıktrtıktır bi sesi vardır. Zaten ilk sahibi sizseniz daha iyi tanırsınız motorunuzu hava filtresi egzoz son zamanlarda oynanmadıysa değişmediyse ve son hızda düşüş varsa dediğiniz gibi açılması gerekebilir. Bu lafada ayrı kılım açmadan anlayamayız ama maalesef egzantirikde uyuz iş

teşekkürler arkadaşlar şu yasaklar bitsin olmadı güvenilir bir usta bulup ona teslim edeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar