Yamaha R25 Exhaust Flame and Fly By Rev Limiter

Hocam bu motorlara egzoz takmayı bırakın Şahinden farkı kalmıyor rezil oluyorlar bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yorumu yapalım? Adanalı apaçiler işte, çakma egzoz takıp, boşta motoru bagartıp, video çekecez diye kasksız, akan trafikte tehlikeli bir biçimde kullanan, motorun canını alan cahil,amele,apaçi takımına ne yorum bekliyorsun?

@shamy birincisi çakma egzoz derken anlayamadım ben orayı tam? ikincisi motoru süren ben değilim. üçüncü olarakta sen 40 50 yle gitmeye devam et :) ve ben adanalı değilim izmirliyim :)

shamy nickli arkadaş izmirliymiş ya adanalıları yuhladı ya hani ondan dedim. "adanalı apaçiler işte" diyerekten

Egzozu bulmak isteyenler ebay ve aliexpress de bulabilir 30-50 dolar civarı fiyatlara...

Egzozu bulmak isteyenler ebay ve aliexpress de bulabilir 30-50 dolar civarı fiyatlara...
dostum 30-50 dolar civarında bana bulabilirmisin lütfen ya bunu istiyorum bu egzozu bana o fiyata bul. 50 dolara gerçek karbon egzoz bul bana :) folyo kaplama değil, mahalle motorcusunda satılan 100tllik cup egzozu hiç değil.

Kim bilir kaç beygir gitti.

2 orjinal egzozlu r25 ile denedim. sonuç en yakındaki 3-4 motor boyu fark yemişti ya :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar