Olaya bak, aracimla kaza yapiyorum. 4-5 bin hasar var. Ama ben tramer kaydi cikmasin diye cepten yaptirmak icin forumdan fikir aliyorum. Sonra aracimi satarken "sahibinden, ozenle kullanilmis, kazasiz, belasiz, yan yatmasi bile yok..." yaziyorum. Araci satinca da bir gram bile dusunmeden parayi yiyorum. Hak, hukuk, adalet hak getire...
Ne guzel degil mi?
geçmiş olsun. sigortaya daha önce işi düşmemiş birisi olarak merak ettiğim bir konu var. motosikletin frenin amortisörünü vs vs premium parçalarla değiştirdiğimiz zaman kaza yaptığımız taktirde o premium parçalar üzerinden mi hesaplanıyor? yoksa sadece marka model yıl bakılıp ona göre mi.
Olaya bak, aracimla kaza yapiyorum. 4-5 bin hasar var. Ama ben tramer kaydi cikmasin diye cepten yaptirmak icin forumdan fikir aliyorum. Sonra aracimi satarken "sahibinden, ozenle kullanilmis, kazasiz, belasiz, yan yatmasi bile yok..." yaziyorum. Araci satinca da bir gram bile dusunmeden parayi yiyorum. Hak, hukuk, adalet hak getire...
Ne guzel degil mi?
Haklısınız...
Ayrıca çıkma-çakma yapılmazsa sadece ön amortisörler 5 bine yakın tutar. Hasarı kendisi yaptırmaya kalkması garip geldi o yüzden.
Ne guzel degil mi?
allahtan müslümanız yoksa nece olurdu halimiz