Yamaha R25 Çok Detaylı Temizlik Videom

Bugün motorumu detaylı bir temizliğe soktum, sizlerle paylaşmak istedim. Bana çene yapma temizliği görelim derseniz 11:15'den başlayabilirsiniz :)

Adamları tebrik etmek lazım güzel iş çıkarmışlar :thumleft:

Baya iyi iyi iş çıkardılar. Bu tarz yer varmı izmirde? 30 lira vereyim yağlayıp temizlesinler yahu. 2 saatimi harcıyorum yoksa.

Hocam yine iyi sıyrılmışsınız adamlar hızını kaptırıp Allahtan sizi de arada yıkamamışlar :D

istanbulda hara&güre garaj da bu şekilde detaylı yıkama ve sosyal bekleme alanı sunuyor. ben epey memnun kalmıştım.

Kendisi de motorcu olduğundan işi bilen bi adam, keyfi yerindeyse(uğraşası varsa) gerçekten çok iyi temizlik yapar, ama uğraşmamak için yalapşap yapmışlığı da vardır. Ben de yarın gidip, Fatih'e yaptığın muameleden istiyorum diyeyim bakalım. tek sıkıntı zincir için İpone yağ kullanıyor.

Abarttı...yararlı bakterileri de öldürdü

kesinlikle tavsiye edilecek tarzda değil bu yıkama

valla böyle yıkayan bi yer var istanbul da oda motocafe 50 liraya yıkıyor.
çok para hacıı

güzel yıkamış fakat bir su birikintisinde yada az bir yağmurda motor yine camur oluyor. ön çamurluk uzatma ile arka çamurluk şart bu motora

Amaaan, Denizli'de istersen mum sıva, waterproof olsun, kir tutmaz olsun.
Denizli 2007'de alt yapı çalışmasına başladı, her taraf hala toprak, çamur.
Biz arabayı yıkatmak yerine 5 litrelik su ile ön cama arka cama su tutuyoz, sonra yolumuza bakıyoz.
Bence tabancayı çok yakın tutmuş, onun dışında güzel temizlemiş ama Denizli'de temizlik lüks.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar