yamaha R1

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.

Son düzenleme:
nikelajmı?yoksa psikopat bi arab gümüş mü kaplattırmış anlayamadım?ama helal olsun yaptırana elıne salık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten qsel motor bnce normal olanı daha ii olur çünkü bu motora binerken güneş gözlüğü takmamız lazım :) ama gerçekten güzel olmuş saol kardeşim ilerde alırım böle bir makina !

bizim oraya kalaycı kadınlar geliyo onlara versem benim zx 6 yı yaparlarmıki böyle

canım sıkıldı ve ne yapayım diiye düşünürken bu konuyu gördüm ve hooorrrrtttttt dedim konu hortladı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar