Yamaha r1 2000 model hakkında yardım

Merhaba arkadaslar
şuan yamaha r125 kullanıcısıyım motorumu satıyorum. Tanıdığım bir arkadaşım (merhabaya merhaba) r1 kullanıcısı motorun herşeyinin sıfır değiştirdiğini ve lastiklerinin diablo rosso 2 olduğunu söylüyor. Bir kez test amaçlı motoru kullandım yürüründe sıkıntı yok sola yada sağa çekmesi de yok ustalar genelde tanıdık motor hakkında iyi referans veriyorlar. Benim korkum motorun kronik sorunları varmıdır malum 2000 model bir motor 55bin km de. aldığım zaman elimde kalır mı sonuçta en fazla bir yıl sonra satıp 2006 model üstü alacağım sadece fiyat olarak uygun olduğu için alabilirim diyorum yoksa 10bin tl kadar kredi çekip 20bin tl civarına r6 yada r1 2005 model üstü almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Boşa para harcamamak lazım.

Teşekkürler

Ustalarınız 55 bin km de ne olduğunu bilemezler hem 125 lik ten 1000 lige geçiş de ayrı bir yanlışınız piyasada bir sürü 250 cc 400 cc 500 cc motor var onlara bakın uzak durun r1 den

Almayın Hocam Alırsanız Elinizde kalır satamazsınız Hem 125ccden 1000ccye geçmek nedir? Sonra Helvanızı Yemeyelim .

5 senede sen binsen olacak sana 20 seneik motor japonun ölüsü bile para eder tüm parçalar yenisi ile değiştirmiş cg mi bu parçaları oldukça pahalı bir kaç motorcuya daha götür dışına birazda içine baksınlar

Almayın Hocam Alırsanız Elinizde kalır satamazsınız Hem 125ccden 1000ccye geçmek nedir? Sonra Helvanızı Yemeyelim .

:) aslında şöyle tarıf edeyim çok fazla zaman olmasada 6 yıldır motor kullanıyorum bir ara maddi sıkıntıdan dolayı r6 mı satmıştım yerine r125 alıp devam etmiştim. Bu yüzden durumlar Allah'a şükür şuan iyi almaya niyetliyim elimde kalabileceğini düşünüyorum satışında daha sonra sıkıntı çıkabilir elimde patlayabilir 15 yaşında sonuçta bir r6 yada r1 tadı başka oluyor be arkadas :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
15 Yaşında motor ölüdür diye bişey yok. Servise ustaya baktırın öyle alın. Ama tabi asıl sıkıntı 125cc den geçiyor olmanız olacaktır.

125cc den gecmiyorum aslinda maddiuattan dolayi 125cc kullaniyorum bir aralar maddi durumda sorun yasadigim icin 125cc dustum bir r6 kullandiktan sonra 125cc garip oluyor tatmin etmiyor acikcasi buyuzden motor 15 yasinda bir yil sonra satisinda sorun olur mu cabuk satilirmi

Satma konusunda şöyle düşünün. Siz o kadar kararsızsınız ki buraya konu açıyorsunuz, hem de almak istediğiniz halde :) Makinası da sağlamdır, yürürü de. 2000 kasa r1 seviyorsunuzdur, sempatiniz vardır alınır. Fakat alayım da 1 yıl sonra satayım motoru olmaz onlardan :)
Maddi durumlardan dolayı 125 e biniyorum diyorsunuz. O yaşlarda bir motosikletlerde kendimde de var biliyorum, illaki ufak tefek masraf çıkıyor, çıkacaktır. E bir de bunun yakıtı var. İyi düşünüp hesap kitap yapın bence

kararsizim evet fakat su konuda kararsizim 10bin tl kredi cekip 2005 ve uzeri r1 mi alsam yoksa 2000 model r1 az cok is gorurmu hesabin su illaki alacagim 125ten daral geldi artik onumuzdeki yil alirsam 2005 ve uzerini kredi cekmeden alirim bu esnada da 2000 modeli ile idare etsem satisim sıkınti olur mu derdim bu eger cok zarar edersem gidip en kisa surede yuksek model r1 almis olacagim

Motosiklet her ne kadar usta da baksa kapalı kutudur. Yurdumuzda bazı hastalıklar geçici olarak da tamir edilebilir 1000 km bindikten sonra motorda sorunlar çıkmaya başlayabilir. Ama bu risk 2006 model için de var 2010 model içinde. Yani bu risk ikinci el alacağınız her motorda var.
İyi bir ustanın size vereceği en iyi bilgiler şasesinin herhangi bir hatasının olup olmadığı. O anki motorun yürüyen aksamı, şanzıman durumu ve motorun durumu hakkında bilgi verir.
Ben 125 lik ten bu cc ye geçti gibi genel forum geyiğine girmiyorum. Artık bu formda adet olmuş ilk söylenen kelam o cc den bu cc ye geçiş olmaz.

Bindikten sonra satarmısın. Her kör satıcının bir topal alıcısı vardır. yürüyen bir motosiklet elinde kalmaz 90 model motosikletler bile satılıyorsa o da hayli hayli satılır. Yeterki uygun fiyata al ki satarken de uygun fiyat ile satabilesin. Birde iyi bir ustan var mı. eğer var ise çıkacak sorunlarda daha az sıkıntı yaşarsın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar