Yamaha Nmax - Honda PCX

yet

Merhaba arkadaşlar,

Uzun düşünmelerden sonra bütçeyi de arttırarak Nmax-PCX arasında kaldım. Sizlerden tavsiyeler beklemekteyim.

PCX 150 9.500TL
Nmax 9.250TL

Nmax amortisör ve sele sert deniyor,
Nmax ABS var,

İkisinin yakıt performansı nasıldır? Hangisi fazla yakar?
Ve ikisinin yedek parça - servis fiyatları nasıldır?

Teşekkürler

Altın elbiseli adamın incelemesi ne göre n max daha atak, daha fazla yakan , pcx daha konforlu virajı biraz daha dikkatli olması gereken ama daha az yakan bir motor.

Sti

Nmax on arka disk ve abs,pcx on disk abs yok. Pcx in yakit biraz daha az,nmax biraz daha atak,nmax in viraji daha iyi,lastiklerden sanirim.

nmax bence, pcx 125 kullanmıştım, çok da konforlu değildi, nmax bi çok yönden daha avantajlı, her ikisi için test motoru bulabilirsin en güzeli kendin deneyip karar vermen

Ben olsam NMAX alırdım. Hatta arada İntegra'yı satıp NMAX alsam mı diye aklımdan geçirip duruyorum. Disk fren ve ABS'li olması, fabrika çıkış lastiklerinin daha iyi olması,1.83 boyum nedeniyle gidon diz mesafesinin daha iyi olması, performansının daha iyi denmesi bana göre artıları.

Yamaha XMAX 250 ABS Sahibi olmama rağmen,Motoru aldıktan sonra servis sorunu yaşamamak için Honda PCX ve Honda'nın tüm modellerinden şaşma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------

Yamaha XMAX 250 ABS Sahibi olmama rağmen,Motoru aldıktan sonra servis sorunu yaşamamak için Honda PCX ve Honda'nın tüm modellerinden şaşma.

isin icine servisleri katarsak zaten hangisi duzgun is yapiyor ki? :D Nmax derim ben de. Bununla birlikte bizzat sahit oldugum bir olay aktarayim. Bir yamaha servisi, uzun sure gelmeyen musteriye, ya da bakim vs zamaninda diyelim. Servise geldigi zaman fazla ucret talep ediyormus. Isletme sahibinin agzindan bir musteriye soylerken duydum :D

İşletme sahibinin ağzından müşteriye söylerken duydunsa,o zaman servisleri boşverelim. O işletmeler servislerini dekor olarakmı açmışlar.Senin anlattığına göre herhangibir arıza kullanıcı hatasından dolayı garantiden çıkmıştır.

evet. servis yuzunden istediginiz markadan modelden vazgecmeyin bence. markanin degil servisin sucu cunku.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abs seni panik fren anında öyle bir kurtarırki yorum bile yapmıyorum

2 motoruda kullanmadım oldukça uzağım hatta ama anlamadığım nmax ın virajı daha iyi denmesi,bu bence 125cc hacmindeki bir scooter için dikkate alınmamalı,amacı bu değilki fıtı fıtı şehirde gezeceksin bunla viraj yapma gibi bi amacı olan daha farklı motorlara yönelmeli.

Uzun sure PCX kullandim. Arkana +70 kilo bindiginde tumseklerde amortisor vuruyordu.
Su anki aklimla alacak olursam kesinlikle nmax alirim.

Piaggio Medley (Yeni Model) ; acemi işi , 155 cc , Start&Stop , en önemlisi ABS , konfor için birşey söyleyemeyeceğim fakat iyi olacağını düşünüyorum... Bakmanızda fayda olabilir ...

Bencede.. Honda hondadır..
Ben öyle yaptım en azından

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Arkadaşlar ABS için kimsenin bir şey demesine gerek yok.. Tabiki iyi..

Ama viraj da viraj.. Ne virajmış arkadaş ya.. Bunlar 125-150 scooter siz nasıl bir viraja

Giriyorsunuz ki..? Viraj sizin için bu kadar önemli..? Ha racing olsa konu eyvallah diyeceğim de..

Abartmayalım lütfen.. İkiside güzel scooter.. Gönlün hangisinden yanaysa onu al kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar