Merhabalar
2016 nmax kullanısıyım. Benim motorun anlık tüketim göstergesi tek basamaklı değil 2 basamaklı gösterim yapıyor. Yani anlık tüketim 2.1 veya 2.5 gibi değil 20.1 veya 40.2 gibi değerler yazıyor. Bu gösterge nin herhangi bir ayarı mevcut mu acaba
Merhabalar,2016 400km de nmax sahibiyim.sitede farklı başlık altında devam eden bir titreşim,aşırı ve aukırı seslerden muzdaribim. Bugün üyelerden bi arkadaş arızaya dair de.pulley baga önerdi.İnceledim,yorumları okudum ve arızanın giderilmesi ihtimali yanında gerçekten yararlı olabilecek urun. Öğrenmek istediği ise, bizim bagaların olçu ve ağırlıkları nedir? Sipariş verebileceğimiz baga,kayış vs varken bildiğimiz teknik özellik hiç yok.Ve ilave tırnak kadar çizik için rötuş yapsam mı dedim ama titanyum gri için kod bulamadım. Bilgili ve tecrübeli uyelerin desteğini bekliyorum.
Merhabalar,2016 400km de nmax sahibiyim.sitede farklı başlık altında devam eden bir titreşim,aşırı ve aukırı seslerden muzdaribim. Bugün üyelerden bi arkadaş arızaya dair de.pulley baga önerdi.İnceledim,yorumları okudum ve arızanın giderilmesi ihtimali yanında gerçekten yararlı olabilecek urun. Öğrenmek istediği ise, bizim bagaların olçu ve ağırlıkları nedir? Sipariş verebileceğimiz baga,kayış vs varken bildiğimiz teknik özellik hiç yok.Ve ilave tırnak kadar çizik için rötuş yapsam mı dedim ama titanyum gri için kod bulamadım. Bilgili ve tecrübeli uyelerin desteğini bekliyorum.
Arkadaşlar 1000km sonra 3000km bakımı mı var? Bu arada bir mont aldım küçük geldi, işine yarayan olur mu?
Almanyadan kendim için babama getirttim. M beden. etiketler vs. üzerinde hiç giymedim.
Bana biraz dar geldi. 173 boy, 87 kiloyum. Yani biraz göbek var. tahminimce 170-175 boy 75-80kg lık birisine olur. ama tabi denemesi lazım. fiyat 620 tl
Aşağıdaki linkte resmi var.
http://dosya.co/7jhd7qq8praj/alpines...-14-B.jpg.html